Rehber

Her Kararın Arkasında Şikayetvar

Rehberler

19 Temmuz 2022 11:36

Taşınabilir Disk Satın Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Harici harddisk bilgisayar kullanıcıları için en temel ihtiyaçlardan biri artık. Çalışmalarınızı depolamak veya daha hızlı çalışmak, sisteminizin rahat çalışması için seçtiğiniz harici diskler çok önemli. Gelin hep beraber taşınabilir harddisk satın alırken nelere dikkat etmelisiniz bakalım.

08 Haziran 2022 21:41

En iyi Klavye-Mouse Tavsiye ve Satın Alma Rehberi 2023

Klavye ve mouse oyuncuların vazgeçilmezi olduğu kadar günlük bilgisayar kullanıcıları için de çok önemli. Klavye-Mouse satın alırken nelere dikkat etmelisiniz konulu yazımızda aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.

21 Mayıs 2022 23:22

En iyi Projeksiyon Cihazı Tavsiye ve Satın Alma Rehberi 2023

Evde TV nin yerin alabilecek kadar kaliteli hale gelen projeksiyon cihazları hakkında bilmeniz gereken her şeyi incelediğimiz Projeksiyon cihazı tavsiye rehberimizi okumadan seçim yapmayın.

17 Mayıs 2022 00:00

En iyi Bluetooth Hoparlör Tavsiye ve Satın Alma Rehberi 2023

Müziğinizi yanınızda taşımak için en güzel ve pratik yollardan biri olan bluetooth hoparlörler son dönemde çok popüler. Hadi sizde ses bombanızı alıp müziğinizle patlamak için rehberimize göz atın.

12 Mayıs 2022 13:47

En iyi Fotoğraf Makinesi Tavsiye Ve Satın Alma Rehberi 2023

Fotoğraf makinesi satın alacaksınız ancak kafanız çok karışık. Nasıl bir makine almalısınız? Hangi fotoğraf makinesi ihtiyaçlarınızı karşılayacak? En güzel anlarınızı yakalayabileceğiniz en güzel videoları çekebileceğiniz profesyonel fotoğraf makinleri hakkında bilmeniz gereken her detay bu yazımızda.

29 Nisan 2022 13:32

En İyi Masaüstü Bilgisayar Tavsiye ve Satın Alma Rehberi 2023

Masaüstü bilgisayarlar en çok oyuncular tarafından tercih edilsede fiyatlarının diz üstü bilgisayarlara göre daha uygun olması nedeniyle çok kişi tarafından tercih ediliyor. Bir masaüstü bilgisayarın özellikleri ne olmalı? Masa üstü PC seçerken nelere dikkat edilmeli konulu yazımızı okumadan karar vermeyin.

21 Nisan 2022 21:33

En İyi Diz Üstü Bilgisayar Tavsiye Ve Satın Alma Rehberi 2023

Bilgisayar çağındayız ve herkesin evinde çantasında bir dizüstü bilgisayarı bulunuyor. Peki sürekli güncellenen diz üstü bilgisayarlardan hangisini tercih etmelisiniz? Bu yazımızda ihtiyacınıza en uygun dizüstü bilgisayarı seçerken nelere dikkat etmelisiniz konusunu detaylı inceledik.

17 Nisan 2022 19:59

En İyi Kulaklık Tavsiye ve Satın Alma Rehberi 2023

İyi bir müzik deneyimi, ya da kaliteli bir telefon görüşmesi yapmak için kulaklık seçimi çok önemli. Hem kaliteli hemde bütçenize uygun bir kulaklık almak için en iyi kulaklı seçim rehberimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

24 Kasım 2021 12:30

En İyi Televizyon Satın Alma ve Tavsiye Rehberi 2023

Televizyon alacaksınız ama karar veremiyor musunuz? Sizler için hazırladığımız Televizyon alırken nelere dikkat edilmeli konulu yazımızı mutlaka okuyun.