Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S23 Pro Max Sorunları

08 Nisan 2024 10:05

Yaklaşık altı ay önce Reeder'dan iki adet S23 Pro Max telefon satın aldım. Ancak üç ay kullanımın ardından her iki telefonda da bir dizi sorun meydana geldi. Dokunmatik ekran kendi kendine hareket ediyor, şarj gece boyunca ancak yüzde on beş doluyor.

Wi-Fi bağlantısı kendiliğinden kesilip mobil veriye geçiyor ve iki dakika sonra tekrar Wi-Fi'ye bağlanıyor. Bunlar gibi birçok sebep var. Biz bu ürünlere para ödeyerek sahip oluyoruz. Eğer sorunum çözülmezse, gerekli her merciye başvuruda bulunacağım. Reeder'dan duyduğum büyük pişmanlık benim için bir ders oldu.

16 Nisan 2024 15:43

Bana telefonu satarken 2 yıl boyunca cihazda ne sıkıntı olursa olsun ücretsiz değişim sağlanır denildi. Şimdi de fatura tarihiniz 8 ay olmuş diyerek. Cihazda sadece yazılımsal sorunlar varken benden ücretli değişim istediler. Reeder son derece pişmanlıktır.

19 Nisan 2024 17:23 (Şikayetten 11 gün sonra)

19 Nisan 2024 17:23

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık. İletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. ...

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
04 Temmuz 2023 18:35
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
18 Mart 2024 00:19
Reeder S23 Pro Max Telefon Yazılım Sorunları Para İade Red

Osman
25 Aralık 2023 00:36
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S23 Pro Max'te Parmak İzi, Batarya Ve Bağlantı Sorunları

Servet
19 Ağustos 2025 03:39
Akin sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 18:54
Reeder Kategorileri