Oğuzhan sonuçtan memnun

Reeder Hotspot Kendi Kendine Kapanıyor!

22 Ağustos 2024 22:19

Reeder P13 blue Max Pro 6 GB RAM 256 GB hafıza olan modelini kullanıyorum. Sürekli hotspot kendi kendine kapanıyor. Ben düzeltiyorum, o kapanıyor. İnternet paylaşımı yapmam gerekiyor sürekli kapanınca insanı deli ediyor. Ayrıca ekran parlaklık ayarını kendi kendine parlaklığı düşürüyor, yükseltiyor. Sürekli sorun yaşıyorum. Aldığımdan beri mikrofonu ile de bir sorunum var. Aldığıma pişman oldum neredeyse.

10 Eylül 2024 19:57

Reeder marka telefonum sürekli hotshop uygulaması kendi kendine kapatiyordu. Servise gönderdim. Servisten arandım ve 3900 TL farkla üst modele geçmek ister misiniz diye soruldu. Verecekleri üst model telefonun satış fiyatı 4400 TL olduğunu araştırdım. Bu yüzden kabul etmedim. Birkaç gün sonra tekrar aranıp ilk arayan temsilcinin yanlış bilgi verdiğini üst modele 4950 TL fark ile geçebileceğimi söyledi. Ben yine kabul etmedim ve birkaç gün sonra servis numarası ile internetten telefon tamir surecini sorgulamak istedim. Telefonumu rızam dışında fark ücret talep ederek farklı bir telefonla değiştirme işlemini onaylamışlar. Benim böyle bir onayım olmadı. Teknik servisi arıyorum 52 dakika dir hatta bekliyorum. Hiçbir temsilciye bağlanamadım. Ben rezil oldum. Turk markaları kazansın diye düşüncemizi yine kırdılar.

27 Ağustos 2024 22:28

Bahar hanım tarafından arandım ve mağazaya giderek arızalar için ilgilenileceğini ilettiler. Teşekkürler...

10 Eylül 2024 22:29

Reeder marka telefonum sürekli hotshop uygulaması kendi kendine kapatiyordu. Servise gönderdim. Servisten arandım ve 3900 TL farkla üst modele geçmek ister misiniz diye soruldu. Verecekleri üst model telefonun satış fiyatı 4400 TL olduğunu araştırdım. Bu yüzden kabul etmedim. Birkaç gün sonra tekrar aranıp ilk arayan temsilcinin yanlış bilgi verdiğini üst modele 4950 TL fark ile geçebileceğimi söyledi. Ben yine kabul etmedim ve birkaç gün sonra servis numarası ile internetten telefon tamir surecini sorgulamak istedim. Telefonumu rızam dışında fark ücret talep ederek farklı bir telefonla değiştirme işlemini onaylamışlar. Benim böyle bir onayım olmadı. Teknik servisi arıyorum 52 dakika dir hatta bekliyorum. Hiçbir temsilciye bağlanamadım. Turk markaları kazansın diye düşüncemizi yine kırdılar. Yine turk markasi tüketiciyi zora sokuyor.

Reeder P13 Blue Max Pro Cihaz Sorunları

Merve
25 Temmuz 2025 16:37
Enes sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 03:53

Recep
28 Aralık 2023 18:32

Reeder Sessiz Moda Alıyor Kendini Cihaz

05 Temmuz 2023 11:58
Emel sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 10:09
Reeder Telefon Markası Beni Usandırdı😡😡😡😡