Mert sonuçtan hiç memnun değil

Redbahis Ödeme Yapmadı

Redbahis Ödeme Yapmadı
30 Nisan 2024 01:27

Bugün ilk defa yatırım yaptım. Redbahis'e sonra kayıp bonusu aldım, spor bahislerinde çevrim yaptım. Sonrasında casino oynadım, orada kayıp bonusu olduğu halde kesinlikle kazanç sağlamadım, amacım denemekti. Sonra ufak bir çekim yaparak hızlarını görmek istedim. 659 TL'yi ödemediler. Üstelik canlı destek engelliyor. A** E** adındaki şahıs hiç güven vermiyor, üslubu çok kötü. Dikkat edilmesi gereken bir site olduğunu düşünüyorum, tahminimce çok şikayet alacak.

30 Nisan 2024 01:33

Ayça erbay ve ekibi beni her yerden engellediler bugün bana yarın size dikkat edilmesi gereken bir site

30 Nisan 2024 18:04

İnanılmaz bir site üyelik iptali istiyorum benden kimlik istiyorlar

02 Mayıs 2024 17:07

Mail adresleri ve call center ekibi bile yok üyelik iptali için mail adresi verdiler ama adres yok şaka gibi site aranma talebi istiyorum şu an için call center yok diyorlar 😀😀😀

Ayca
Ayca

Çok ilginç bir kişiliksin Murat Besleme. Neden şikayetini güzel yazmıyorsun? Yıllardır Ayça Erbay in Facebook gruplarında bulunuyorum. 1.000lerce kişiyle birlikte bende destek veriyorum, Hatta Betineden spin sakladım akıllılık yaptım o zamanda yardımcı oldular. Herkes tarafından beğenilen bir ekipler. Hatta 100lerce kişiye forma yolladılar bana da yolladılar demiyorsun :) Desene burada Spor alanında kayıp bonusu aldım, onunlada alandışı casino oynadım bu yüzden 650 TLm eklenmedi ama zaten gruplarında her gün 20-30bin Bonus dağıtırlar ama benim hatamdan kaynaklı 650 TL ödenmedi. Bende burada şikayet yazıyorum belki paramı alırım diye belirtsene :) Teşekkürler güzel reklam yapmışsınız. İsmimi yazıp Facebook'tan ulaşan herkese de aynı şekilde Bonus ve forma etkinliklerimizle yardımcı oluruz

Burak sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 12:24
Misalibet Çekim Ödemiyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

1xbet Kayıp Bonusu Ve Ödeme Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı Yaşadım

27 Mayıs 2025 06:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kralbet Çekim Engeli

Ömer