Eda sonuçtan hiç memnun değil

Recep Özer Akademi Theta Healing Eğitiminde Olumsuzluklar

20 Temmuz 2023 02:08

Recep özer akademi eğitim deneyimimle ilgili paylaşım yapmak istiyorum. Öncelikle youtube.com'dan videolarını izleyip kesinlikle eğitim almalıyım diye düşündüm ve heyecanla eğitim gününü bekledim. 22 kişilik bir sınıfta online zoom üzerinden theta healing eğitimi aldık. Ben tabii ki 20 kişi olacağını biliyordum ama bu kadar kalabalık eğitim almanın kötü olduğunu düşünememiştim. İlk bu tarz eğitim deneyimimdi.

Tahmin edeceğiniz üzere grupta başkalarının haklarını düşünmeden sürekli konuşan ve diğerlerine sıra gelmesini engelleyen birileri vardı ve kesinlikle sıra gelmedi, sormak istediğim şeyleri yuttum sanki youtube.com' dan canlı yayınını izliyormuşum gibiydi. Mesaj atmak istesem asistanları dönüyor ulaşılması zor birisi, eğitim sırasında aksilikler yaşadım ve kendilerine yazdım dönüp sonraki eğitime gelin vs demedikleri için eğitim yanmasın diye bir şekilde zar zor bağlandım.

Eğitimlerde 48 inancımızı değiştirme garantisi veriyorlardı inanamadım. Çünkü bana sıra gelemeyeceği için ben theta healing de kesinlikle hiçbir inancım değişmeden kendi kendime bir şeyler yapmaya çalıştım ve bu beni epey üzdü. Umarım yaşadığım olumsuz deneyimi olumluya çevirip keyifle öğrenebilirim.

Eda
Eda
28 Aralık 2023 00:42

Yazım eksik yayımlanmış, ben bu eğitimi aldıktan sonra başka eğitimleri araştırdığımda hocalar tarafından 48 inanç değiştirme garantisi verilince ben verdiğim paraya çok acıdım çünkü bizi birileriyle eşleyip odaya koydu çağırıp soru sorduğumuzda 1 dakika bile kalmadan gitti ne yapacağımızı bilemedik karşımdaki kişi zaten olayı çok yanlış anlamış kitaptan takip ederek tahminle yapmaya çalıştık, bana ulaşan dönen kimse olmadı, bana çok ticari bir olay gibi geldi açıkçası kitabı oku anlat eğitim sırasında başka eğitim ve kitap reklamları vs olunca inanılmaz iritasyona sebep oldu tabii ki bu benim negatif tecrübemdi

Tuğba
Tuğba

Bu tür uygulamaların sonucunu biliyor musunuz? İnsanların enerji alanına giriyorsunuz, insanlardan enerji alanınıza girmelerini istiyorsunuz. Sonrasında sizin enerji alanınızdan besleneceklerini biliyor musunuz? İyi niyetli olan insanlar elbette yapmaz ama karşınızdaki insanların niyetini bilemezsiniz. Bahsi geçen kişi ve kurumlar için demiyorum, tamamen genel yorumlar. İzin verdiğiniz an hayatınıza nasıl etki edeceklerini bilmiyorsunuz.

Ufuk
Ufuk

Kendi sitesinden kitabın fiyatına bakmak istedim fiyatı yazmıyor direkt alış verişe başla butonuna yönlendiriyor kitabın fiyatı yok kısaca şüphe uyandırıyor

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 16:21
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Recep Özer Akademi Meditasyon Uygulaması Çalışmıyor Ve Destek Yetersiz!

20 Şubat 2025 14:39

07 Ekim 2023 18:23