Bluetooth Kulaklık Bağlantı Sorunu

25 Kasım 2024 23:04

Bugün Redmi marka bir Bluetooth kulaklık aldım, ancak kulaklıktan ses gelmiyordu. Bağlanıp bağlanıp geri atıyordu. Kulaklığa reset attığımda ise sorun devam ediyordu. Başka bir telefonda denediğimde ise hiçbir sorun yoktu. Bu nedenle sorunun telefondan kaynaklı olduğunu düşündüm. Telefon markası Realme C21Y. Bluetooth ile ilgili sorunumun çözülmesini istiyorum.

25 Kasım 2024 22:52

Realme c21y marka telefonumda bluetooth çalışmıyor Redmi marka Bluetooth kulaklığımı taktığımda ses gelmiyor ve kendiliğinden bağlanıp geri çıkıyor kulaklığı başka bir telefona taktığımda bir sorun olmuyor bluetooth için ne yapabilirim Lütfen yardımcı olun

26 Kasım 2024 15:02 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Realme Türkiye

26 Kasım 2024 23:56

Sorun böyle kulaklıktan ses gelmiyor ve bağlanıp geri çıkıyor 2-3sn arayla başka bir telefonla yaptığımda sorunsuz çalışıyor

27 Kasım 2024 17:01

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Realme Türkiye

Serdar sonuçtan memnun değil

Realme Yakınlık Sensörü Problemi