Rcı İle Aldığımız Yalova Thermal Otelde Yaşadığımız Sorunlar

03 Temmuz 2024 16:11

22 Haziran tarihinde Yalova Thermal (#D729) otelinde 7 günlük tatil yaptım. Ancak gittiğimiz günden beri tesisle ilgili bir çok konuda mağdur edildik. İlk olarak bize verdikleri oda da klimalar çalışmıyordu. Bunu belirttiğimizde ise başka oda verildi, o odanın bulunduğu yer ise tamamen inşaattan ibaretti. Tekrar oda istedik. Yoğun koku olan bir oda verdiler yine klima sorunu yaşadık. Tekrar oda değiştirdiler. Tatilimiz oda değişikliği ile geçti. Hiçbir yetkili otelde bulunmuyordu. Otelin neredeyse tüm imkanları kapalıydı. Sauna, hamam, buhar odası vs. Tüm olanaklar kapatılmıştı. Odaya temizlik istediğimizde göndermediler. Termal çok pisti. İlgi alaka yoktu. Tatilimiz çok kötü oldu. Artık sadece yatmaya gelmeye başladık. Onda da bir sürü sorunla karşılaştık. Rcı böyle bir tesisle nasıl anlaşma yapmış anlamış değilim. Ailemle yaşadığım bu rezil tatili tüm platformlara yazacağım. Şikayetçiyim

Halim

Siz rcı aktif kullanıyorsunuz galiba. Sizce olumlu alındığına değer mi biz sadece bunun için devre tatil aldık

Bungalov.com.tr Yaşadığımız Mağduriyet

12 Temmuz 2023 01:52

Hello Villam Sıcak Su Yok

21 Haziran 2024 14:58
Elif sonuçtan hiç memnun değil

RCI Devre Tatil Sistemi Hattuşa Termal Ayaş Para İademizi Yapmadı

23 Temmuz 2024 23:32