Çölben sonuçtan memnun

Rcı Devre Tatil Sistemi Mağdur Oldum!

27 Nisan 2024 08:36

2024 Ocak 26'da Hattuşa Saray'a grup olarak gezmeye gittik. Ben 10 yıldır Hattuşa Güre üyesiyim. Sarayda devremülkümü satmak istediğimi ve gidemediğimi anlattım, 'Burayı alıp satabilir misiniz? ' diye sordum, 'Tabii' dediler. Hemen konuşmak için masaya oturduk. Akşamüstü, dar vakitte yola çıkma zamanımızda bana yardımcı olacaklarına dair söz verirken, saraydan bir devremülk daha sattılar ve iki kartımdan toplam 70.000 TL çektiler. Taksitle bunu yaparak işlemlerimin daha kolay olacağını söylediler. 'Ödeyecek gücüm yok' dedim, 'Sizin Güre devremülkünüzü hemen kiraya vereceğiz' dediler. Eve geldiğimde 'Ne yaptım, bir devremülk daha aldım' diye düşündüm ve hemen cayma hakkımı kullandım. Noterden ihtarname de çektirdim, işlemin sağlam olması için. Beni arayıp işleme koyduklarını ve ihtarnameyi geri çekmemi rica ettiler. Ben de geri çektim. 'En geç üç ay içerisinde paranız hesabınızda olacak' dediler. Üç ay dolduğunda anladım ki hiçbir işlem yapılmamış. Mağdur oldum. Kart borcumu ödemekte zorlanıyorum, lütfen yardımcı olun. Avukata gittim, ancak fiyatlar çok yüksek olduğu için tutamadım.

27 Nisan 2024 23:15

İhtar 7 Şubat 2024 de çekildi. Daha önce tarihleri yanlış yazdım. 8şubatta WhatsApp'dan attım sanırım 9 şubatta geri çektim sanırım

29 Nisan 2024 10:54

Ben çölben kurt sorunumun çözülmesi ni paramın hesabıma yatmasını bekliyorum

30 Nisan 2024 16:51

Markadan kastiniz şikayet var ise çok teşekkür ediyorum. Hattuşa Termal ise hakkımı helal etmiyorum

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

RCI Devre Tatil Sistemi Balıkesir'deki Tatil Deneyimimiz Ve Karşılaştığımız Sorunlar

09 Ağustos 2024 09:47

22 Nisan 17:12
devre-tatil-hakki-ve-aidat-odemelerinde-yanlis-bilgilendirme-magduriyeti-5.pdf
devre-tatil-hakki-ve-aidat-odemelerinde-yanlis-bilgilendirme-magduriyeti-2.pdf
devre-tatil-hakki-ve-aidat-odemelerinde-yanlis-bilgilendirme-magduriyeti-1.pdf

RCI Devre Tatil Sistemi Akrapol Termal Pişmanlığı Mağduriyeti

24 Haziran 2024 23:40
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club'da Tatil Hayal Kırıklığı Ve RCI Yalanı

11 Şubat 12:19