Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta Ve İnşaat Mühendisi Eksperleri Var

Quick Sigorta Ve İnşaat Mühendisi Eksperleri Var
04 Eylül 2023 11:40

Yaklaşık üç senedir evimi DASK dışında Quick Sigorta ile de özel sigorta yaptırıyorum, şimdiye kadar bir tane cam değişimi dışında bir ihtiyacım da olmadı, dairem 10 yaşında ve en üst kat, İzmir'de bu sene aşırı sıcak gitti günler, en üst daire terleme yapabilir, mükemmel bir ısı yalıtım 10 yıl önce yoktu sonuçta, tavanımda 1 metrekarelik bir sıva patlağı oluştu 1 metrekarelik sıva yere indi tabi, sigortayı aradım Exper geldi. Fotoğraf çekti gitti, bir ay oldu. Neredeyse ne arayan var ne soran bugün ben aradım sonuç nedir? İnşaat hatası dediler, damdan su alsa daire oda inşaat hatası ona da bakmayacaksanız o zaman neden sigorta yapıyoruz ayrıca, ya kardeşim depremde binlerce bina yıkıldı inşaat çoğu hatasından dolayı ama tüm sigortalar zararı ziyanı karşıladı, adı üstünde özel kapsamlı sigorta, sonuç olarak üç senedir boşuna sigortaya para ödediğimi anlamış oldum. Quick sigortadan gelen Exper arkadaş inşaat mühendisi galiba o yönde karar vermiş.

04 Eylül 2023 11:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

04 Eylül 2023 15:20

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 12:50
Ayla sonucu yetersiz buldu

16 Kasım 2024 20:26
Quick Sigorta'nın DASK Karmaşası: Çözüm Bekleyen Sistem Hatası
Quick Sigorta'nın DASK Karmaşası: Çözüm Bekleyen Sistem Hatası
Arda sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 17:16

29 Eylül 2023 14:19