QNET Promosyon Manipülasyonla Satılan Tatil Ve İade Sorunu

Furkan
30 Ağustos 2024 19:16

Qnet üzerinden TK 683388 kodlu kişiyim. Bana binbir yolla manipülasyonla tatil sattılar ve bana kredi kartı çıkarttırıp oradan kendilerine para attılar. Daha sonra araştırıp öğrendiğimde bunun doğru olmadığını fark ettim ve iadesini istedim. Hiçbir geri dönüş alamadım. En kısa sürede paramın iadesini istiyorum.

30 Ağustos 2024 19:26 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Eray

Aziz bey para iadesini kaç gün içerisinde aldınız? Lütfen cevaplayın

Deniz

Beyefendi oradaki insanlar sizin ticarete dahil olmanıza yardımcı oluyorlar bu yüzden sizinle bu kadar ilgilenmişler böyle bir işi ve hizmeti başka nerede görebilirsiniz.

Deniz başarılımolmak istiyorsan aklın varsa buraya girme kardeşim insan ister istemez etkileniyor etkilenme etki bırak burdakilerin hepsi ya boş ya da çoğu gerçekten kandırılmışlar çünkü herleyin bir de çakması var buraya girme başaracaksın asla pes etme

Aziz

İnsanları manipüle edip zor duruma sokmayın. Kimse kimseye iyi davranmıyor. Parayı alana kadar herkes iyilik meleği para alındıktan sonra başka birileri. İnsanların duygularıyla oynamayın ben bu işten 2018 yılında para iadesi alıp çıktım hala bu işe girenleri görüyorum yazık sende mutlu değilsindir orası kesin

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
30 Ağustos 2024 14:12