Vedat sonuçtan hiç memnun değil

QNB Sigorta Adı Altında Değersiz Bir Hizmet Vermeleri

26 Ağustos 2024 15:08

Finans sigorta adı altında hizmet veren kurumlarla anlaşması olduğunu belirten sigorta şirketi diş temizleme dolgusu verdiğini söylüyor hastaneye gittiğinizde böyle bir anlaşması olmadığını öğreniyorsunuz benim dış ağrım oldu acil olduğunu belirtmemize rağmen bana 15 gün sonrasına randevu veriyorlar üç kuruş kazanacağız diye insanların onuruyla oynamaları farklı ben anlaması olduğum dış çekimini karşılamayan hastaneye 3 bin tl ödeme yaptım ama ben en kısa sürede bu sigorta adı altında hizmet veren kurumdan iptal isteyeceğimi belirtmek isterim yazıklar olsun kendi dişleri Ağrısa akıllarından ne geçiyorsa aynısı benimde aklımdan geçmiştir benim gözümde 1 kuruş kadar değersiz bir sigorta şirketi.

29 Ağustos 2024 10:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

09 Eylül 2024 10:10
Vedat
Vedat
10 Ekim 2024 17:12

Halen çözüme ulaşılmadı birkaç görüşme oldu fakat değişen herhangi bir şey yok bu tür sigorta acenteleri ne dikkat edin

Okan sonuçtan memnun değil

31 Mayıs 2024 09:36