Burak sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:37

22.04.2023 tarihinde StarCity Puma mağazasından eşime aldığımız ayakkabı, kısa süreli kullanım sonucu (sonbahara kadar kullanıldı) her iki çifti de yanlarından açıldı. 07.04.2024 tarihinde ayakkabıyı aldığımız mağazaya ayakkabı ile birlikte müracaat ettik, ancak mağazadaki yetkili, kendilerinin yapacağı bir şey olmadığını, online olarak form doldurmamız gerektiğini söyledi. 07.04.2024 tarihinde ürünün görsellerini çekerek online formu doldurduk. 22.04.2024 tarihinde 'formla teste gönderilen ürününüzün değişimi onaylanmamıştır' mesajı geldi. Müşteri temsilcisini arayıp ürünü sadece fotoğraftan değerlendirerek nasıl red verebildiklerini sorduğumuzda tekrar başvuru yapmamızı söylediler. 23.05.2024 tarihinde tekrar fotoğraflar ile başvuru yaptık. 28.05.2024 tarihinde tekrar 'formla teste gönderilen ürününüzün değişimi onaylanmamıştır' mesajı geldi. 09.06.2024 tarihinde ayakkabı ile tekrar StarCity Puma mağazasına başvurduk. Mağaza müdürü, ellerinden bir şey gelmediğini, başımızın çaresine kendimizin bakması gerektiğini, tekrar online başvuru yapmamız gerektiğini, belki kabul edilebileceğini belirtti. Bu denli köklü bir firmanın kusurlu ürününün arkasında durmaması gerçekten çok üzücü. Sadece satış yapıp mağazaların sattığı ürünlerin arkasında duramıyor olması çok acı bir durum. Aldığımız ürün bir seneyi bile doldurmadan bu hale geldi. Ayakkabı değişiminin bir an önce yapılmasını ve Puma'nın sattığı kusurlu ayakkabının arkasında durmasını rica ediyorum. Bu süreci sosyal medya aracılığı ile anbean kayıt altına alacağız. Teşekkürler.

11 Haziran 2024 16:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Haziran 2024 17:08

İletişim Numarasından arandım. Arayan arkadaş sorunu çözmeye yönelik tek kelime dahi etmeden yapacak bir şeylerinin olmadığını, uzman ekiplerinin fotoğraf ile ürünü incelediğini ve red verdiğini, nisan ayından beri süreç devam ettiğini beni süründürerek haziran ayına getirdikleri bu süreçte fatura tarihinin 1 seneye geldiği için tekrar incelemeye gönderemeyeceğimi söylediler. Konuya dair yapacakları bir şeyin olmadığını söyleyip durdular. Cidden böyle bir tutum ve geri dönüş beklemiyordum. Yazıklar olsun demek istiyorum. Hem bana bu ürünü satan mağaza hem de bana satılan ürün hakkında şikayet kaydı oluşturdum. Bunu da benim zorumla yaptılar. Adım adım her detayı yazacağım.

11 Haziran 2024 17:08
11 Haziran 2024 17:20
puma-ayakkabi-1-sene-olmadan-yanlardan-acildi-degisim-kabul-etmiyor-1.jpg

Şikayetimin titizlikle incelendiğini gösterir SMS leri tekrar ekliyorum. Müşteri temsilciniz Uzman ekip tarafından incelendi deyip duruyor. İnceleme sonucunu paylaşın diyorum "red edilmiş" deyip geçiştiriyor. Kullanıcı hatası ise bu ürünün bu hale gelmesi o zaman uzman ekibiniz tarafından ayakkabıyı nasıl kullanmamız gerektiğine dair detaylı bir açıklama yapın, ben de o kullanım şeklini burada paylaşayım. Sonuçta burası aynı sorunu yaşamak istemeyen insanların bu şikayetleri okuyarak markanızdan uzak durmayı tercih ettikleri bir platform.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
30 Mayıs 2025 10:35
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Ağustos 2025 19:19

Nurcan
16 Nisan 2025 11:57
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
23 Eylül 2024 17:20
Puma'nın Ürününe Sahip Çıkmaması
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Haziran 2024 10:04