PUBG (Pubgmobile.com) Hesabıma Giriş Yapmak İstiyorum

PUBG (Pubgmobile.com) Hesabıma Giriş Yapmak İstiyorum
20 Mart 2024 08:264.039

Twitter'a bağlı olan hesabımla Twitter açıkken giriş yapamıyorum, 'tekrar dene' uyarısı alıyorum ve 'eylem gerçekleştirilemedi' bildirimi geliyor; hesabıma erişemiyorum. PUBG yöneticilerine soruyorum: Bu genel bir sorun mu, yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Hesabıma giriş yapabilmek istiyorum. Lütfen yardım edin.

21 Mart 2024 22:10

Ne oldu bilmiyorum ama giriş yapabildim kendi kendine oldu

Yorumlar(12)

21 Mart 2024 22:00

Çözüme ulaşan oldu mu hiç?

20 Mart 2024 22:22

Evet qeceden beri böyle

20 Mart 2024 22:16

Umarım geçici bir PUBG skntisidirda bir an önce düzelir. Sezonda yeni başladı geceden beri giremiyorum Twitter girişinden.

Benzer Şikayeti Var
20 Mart 2024 11:52

Buse merhaba çözüme kavuşabildin mi

Benzer Şikayeti Var
20 Mart 2024 11:34

Dün gece 1 den beri bu sorunla karşılaşıyorum, Twitter uygulamasından giriş yapıyorum choremden giriş yapıyorum ama PUBG mobilden giriş yapamıyor bu hatayı veriyor eylem tamamlanmıştır, veya giriş basarız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diye. Çözüme kavuşan arkadaş yardımcı olabilir mi lütfen ya da aynı sorunu yaşayan var mı

Zehra
Zehra
20 Mart 2024 11:16

Aynısı bana da oldu aynı yazı Twitter hesabıma da giremiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 🥺

20 Mart 2024 08:54

Aynen bende de oluyor giremedim

Twitter'a Bağlı Eski PUBG Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Elif
29 Haziran 2024 17:327.351

Twitter'a bağlı olan eski PUBG hesabıma giriş yapamıyorum. Twitter'dan bağlanmaya çalıştığım zaman yeni bir hesap açıyor...

PUBG Hesabına Twitter İle Giriş Sorunu

Melike
19 Ekim 2024 15:577.068

PUBG hesabıma Twitter ile giriş yapamıyorum. Direk Twitter ana sayfaya yönlendiriyor. Daha öncesine giriş yapıyordum oyu...

1 Destek5 Yorum

Tümünü Gör
PUBG | Pubgmobile.com Hesap Banı Kaldıramadım!

PUBG |Pubgmobile.com Hesap Banı Kaldıramadım!

PUBG | Pubgmobile.com Rank Bug

PUBG |Pubgmobile.com Rank Bug

Azra
PUBG Mobile Saçma Ölüm

PUBG Mobile SaçmaÖlüm

Emincan
PUBG | Pubgmobile.com Banlanmasını Veya Kapatılmasını İstiyorum!

PUBG |Pubgmobile.com Banlanmasını Veya Kapatılmasını İstiyorum!

Musa
PUBG | Pubgmobile.com Hesabımı Çaldılar, Canlı Yayında Açtığım Esnasında Kod Geldi Oyundan Attı

PUBG |Pubgmobile.com Hesabımı Çaldılar, Canlı Yayında Açtığım Esnasında Kod Geldi Oyundan Attı

Ahmet
PUBG | Pubgmobile.com Oyun Hatası