Serkan sonuçtan hiç memnun değil

PUBG (Pubgmobile.com)  Güvenlik Kontrolü Başarısız Oldu!

03 Aralık 2023 22:00

PUBG Mobile hesabımın telefon ve mail adresini değiştirmek istiyorum; ancak değişimde güvenlik kontrolü başarısız oldu şeklinde bir hata alıyorum. Hem telefondan hem de PC'den bağlanıyorum, 13 gün oldu. Bağlantılar değiştirilemiyor.

Yorumlar (11)

Ömer
Ömer

Cihazları yönet deyip kullanmadığınız öbür cihazı kaldırın uzman çavıuşum hesap aldım ama sahibine ulaşamadım sildirömek için

Habib

Benimki düzeldi tek cihazfan giriş yap iki cihazdan girişysparsan olmaz en az 20 gün tek cihazdan giriş yap çözülür

Serkan

Hacı diğer cihaza geçtim eskisine bu yeni cihazdan 30 gün girdim olmuyor güvenli olarak diğer PC'yi işaretlemiş PUBG

Yusuf
Yusuf

Sorunu çözebildin mi?

En az 20 gün tek cihazdan giriş yap düzelir

Serkan

Maalesef sorun devam etmekte 18. Gün oldu tek cihazla giriş yapıyorum başka bir yerden giriş yapılmadı

Muhammet

Sorunun çözüldü mü çözüldüyse nasıl yaptım söylermisin aynı hata bende de oluyor şu an

Arda
Arda

Düzedimi

Serkan

Başka cihazda açık ise oradan çıkış yap deyip sadece tek bir cihazdan 15 gün girilmesi gerek diyorlar deniyorum bende sende nasıl 15 günde değişmiyor?

15 gün doldu ama yine aynı 15 günle alakasız bu ya

Serkan

Maalesef hocam ilan yeni yayımlandı zaten bekliyorum 15 gün sonra değiştirebilirsin diyen var ne kadar doğru bilmiyorum

PUBG (Pubgmobile.com) E Posta Değiştirme Sorunu!

04 Kasım 2023 00:02

PUBG Mobile Bağlantı Sorunu Ve Güvenlik Hatası