25 Ocak 2024 21:29

Telegram ve YouTube.com platformlarında PUBG Mobile ile ilgili hile paylaşımı ve hile satışı ile ilgili paylaşım yapan kanalların adreslerini, linklerini ve ekran görüntülerini PUBG Mobile ekibiyle ve s******@pubgmobile.com mail adresine paylaştım. Bana bu durumu kendilerine bildirdiğim için teşekkür edip PUBG Mobile hile takibi ekibine durumu ilettiklerini söylediler ve en kısa sürede bu kanalların kapatılacağını, gerekli yaptırımların yapılacağını belirttiler. 15 gün oldu, hiçbir adım atılmadı. Hiçbir ilerleme yok! Kanıtlı bir şekilde bu durumu PUBG Mobile ekibi ile paylaştım ama Telegram ve YouTube.com platformlarında PUBG Mobile ile ilgili hile paylaşımı ve hile dosyası satışı yapan bu kanallar hala aktif ve hile paylaşımı ile hile dosyası satışı yapmaya devam ediyor. PUBG Mobile hile dosyası satışı ve paylaşımı yapan bu kanalları destekliyor! PUBG Mobile ekibi hilelerle mücadele etmiyor, aksine bu durumu görmezden geliyor! PUBG Mobile ekibi 'sabredin, bize bildirdiğiniz bu kanalları kapatacağız' diyor fakat hiçbir adım atmıyor, sadece oyalıyor. Bence bu oyunun ismini değiştirin, bu oyunun hak ettiği isim PUBG Mobile değil; Hile Mobile!

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 23:11

23 Kasım 2024 00:47

22 Eylül 2023 11:01

23 Ocak 2025 14:13
PUBG | Pubgmobile.com Karşı Mücadele: Adil Oyun Nerede?
PUBG | Pubgmobile.com Karşı Mücadele: Adil Oyun Nerede?

14 Ocak 2025 18:58