Proklinik Anlaşmamız Var Kargoya Verin Diyerek Kargo Ücretini Bize Yansıttı!

29 Temmuz 2024 16:46

Proklinik Altunizade'den Afo adında bir ürün ve üzerine giyilecek ayakkabı aldık. Alalı daha 4 ay oldu üründe sorunlar yaşadık. Üzerine giyilen ayakkabıyı bu küçük olmaz dememize rağmen onu sattılar. Evde 11 yaşında ki çocuk kullanırken ayakkabı uymadı küçük geldiğini ve kendilerini uyardığımızı ve ürünün de yıprandığını söyledik. Garantisi devam ettiği için onarım için kendilerine ulaştırmamızı ve anlaşmalı kargoya vermemizi istediler. Kargoya verdik gönderdik. Onarımı yapılıp bize geri kargoladılar fakat hem alıcı ödemeli hem de 2 ürünü ayrı ayrı kargolamışlar. Aradık kendilerini fakat biz kargoyu geri gönderip şubeden alsak bile bizden o kargo ücretini alacaklarını söylediler. Konuştuğumuz kadın üstten bir tavırla konuşup mecbur ödeyeceksin gibi kelimeler kullandı. Ürün fiyatı 11.000 lira ve kendi hatalarından dolayı meydana gelen sorunların bedelini bizden almaya kalkışıyorlar. Gerekli bütün mecralara şikayette bulunacağım.

Kudret sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 16:12

Naturel Shoes Böyle Esnaf Olur Mu!

19 Mayıs 2024 22:52

29 Mart 2024 08:57
Aktaş Ortopedi Fiyata Göre Malzeme Dayanıklılığı Kötü, Firma Bile Arkasında Durmuyor

28 Eylül 2023 17:16
Organikorman.com Sözünde Durmayan Satıcı
Lucy sonuçtan hiç memnun değil

Selin Medikal İmalat Hatası Ürünün Değiştirilmemesi

28 Ağustos 2023 16:12