Gaziantep Mağazasında Saygısız Çalışan Şoku

19 Ekim 2024 21:235.977

Prof Saraçoğlu Gaziantep mağazası
19.20.2024 tarihinde prof Saraçoğlu Gaziantep mağazasına eşim ile birlikte ürün almak için gittiğimizde mağaza çalışanı bayan tarafından, eşim ve beni mağazadan kovmaktan beter etti. Bayan çalışan büyük bir saygısızlık yapmıştır. Ülkemizde bir saygınlığı olan bir mağazanın böyle saygısız insanları bünyesinde çalıştırması çok şaşırdım doğrusu

23 Ekim 2024 12:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili işlemlerimizi başlatıyoruz. Şikayetvar aracılığıyla bize iletmiş olduğunuz mesajınızı kayıtlarımıza aldık. Konuyu inceleyeceğiz ve sistemimizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Saraçoğlu San. ve Tic. A.Ş.

Yorumlar(7)

29 Ekim 2024 14:46

Merhabalar Bende ilgili şubeden alışveriş yaptım ancak yukarıda bahsedilen şikayetle örtüşen herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık Aksine gayet insanı şekilde davranıyorlar Nezaketi güler yüzlü ve yardım sever şekilde ilgilendiler Yönlendirdiğim insanlardan da herhangi olumsuz bir dönüş almadım

28 Ekim 2024 23:05

Merhabalar Gaziantep Saraçoğlu şubeden yıllardır alışveriş yaptık ilgili arkadaşlar bizlere gayet insanı anlamda yardım etmektedirler Hatta mesai saatleri dışında her türlü sağlık sorunlarımıza yardımcı olmuşlardır

28 Ekim 2024 11:48

28 Ekim 2024 11:45

Gaziantep Prof saraçoğluna ofisinde yetkili olan Emine hanıma yapılan olumsuz yorum beni gerçekten çok üzdü Her sorunumuzada bir telefon kadar uzakta olan zaman saat gözetmeksizin önerileri ile hastalarımın şifalanmasına sebep olan Emine Hanıma minnettarım. Emeğinize yüreğinize sağlık Prof Saraçoğlu

25 Ekim 2024 20:50

Ben yıllardır alışveriş yapıyorum. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Guler yüzle karşılandım. Bir de çok bilgililer. Mağazadan çıkarken bilgi ve ilgiye doyup ayriliyorsun.

25 Ekim 2024 18:45

Kesinlikle katılıyorum size. Yıllardır ziyaret ederim bir kez kırıcı bir sözü bırakın kırıcı bir bakışla bile karşılaşmadım. Sorunu kendinizde arayın :)

Selçuk
Şikayeti Çözüldü
25 Ekim 2024 15:51

8 yıldır alışveriş yapan biri olarak bu yorumunuzu hayretler içerisinde karşıladım. Her mağazaya uğradığımda üslup Güleryüz. Ve sanki kendi hastaymış gibi davranan biri. Bayan arkadaş. Hastalığından üzülen kürleri tavsiye ettiğinde sonuç aldığımızda kendi kadar sevinen birinin böyle bir şey yapacağını aklım almıyor.

Prof Saraçoğlu Çalışanın Saygısızca Davranması

1 Şubat 2024 20:3136.144

24.01.2024 tarihinde İskenderun Prime Mall İbrahim Saraçoğlu şubesinden eşimin bel fıtığı için ürünler aldık. Satış yapa...

3 Destek1 Yorum

Kusurlu Ürün ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

3 Ekim 2024 15:097.061

"Ürün tedarik edildi teşekkürler"