Prof. Dr. Alper Gökçe Hatalı Ameliyat

24 Aralık 2023 11:263.912

2018 Aralık ayında yanlış yapılan ve sonrasında 'Ne olacak, dokuz parmağın daha var, biri eğri kalsın.' diyen bir hekim. 'Allah Allah, nasıl oldu, anlamadım.' gibi ifadeler kullanan bu kişi. İçindeki sinir hasarını bize geldiğinde öyle olduğunu iddia ederek yalan söyleyen (elimde aksini kanıtlayan rapor mevcut) bu hekim, tetik parmak ameliyatı gibi basit bir ameliyatı hatalı yaparak parmağımı eğri ve sinir hasarı ile bıraktı. Dört yıldır devam eden ağrılar nedeniyle krem ve jel kullanıyorum. Adli Tıp'tan sonucu bekliyorum. Sağlık Bakanı ile iletişime geçmek için aracı kişiler kullanıyorum.

Murat
22 Nisan 02:56
Eki aç
Eki aç

Hayatımı mahvetti 2018 Aralık tan beri her yeri para verip yorum sildirdi. Parmaklarım ağrısı kimse ameliyata yanaşmıyor adam herkesin yaptığı6avuç içinden yapacağı yerde parmak arasından yaptı. U*** denen ve sekreter kız bana kalkmış sinir hasarını vardı diyor. Emsey Hospital da evrakları aldım sinir hasarı yoktu. İl teşkilatı ve sonrası il sağlık müdürlüğü ve 7 sülalem araya girip adli tıp orada sağlık bakanı ve nihayetinde sırf bana ne olacak 9 parmak var onunla idare et dedi diye cumhurbaşkanı reis e gideceğim kısıklı da bekleyeceğim. Hayatım onunla mahkeme salonunda geçecek bugüne kadar yapmadım ama yapacağım. Parmak yüzünden kalem tutamaz oldum. Elim ağrıyor. Kollarıma vuruyor. 10 el cerrahisi gördüm hepsi bu adam çok büyük hatalı dediler. Ama adam yorum siliyor.

Yorumlar(5)

15 Ocak 2024 22:39

Bu adam doktor değil insan parçalarını satan biri bizim de bir ameliyat vakası oldu bizde hukuki yollara başvurduk

15 Ocak 2024 16:04

Yani son durumunuz nasıl ve sonrasında başka hekimlere gittinizmi? Adli süreçler nasıl ilerliyor çünkü muhtemelen epikrizziniz olmadığı için maalesef sorun oluyordur doktor hastaneye dışarıdan geldiği için

15 Ocak 2024 15:52

Nasıl oldunuz

Prof. Dr. Sezai Leventoğlu Ameliyat Hüsranı!

22 Temmuz 2025 17:027.188

Dr. Sezai Leventoğlu'na 2024 temmuzda ameliyat oldum ameliyat sonrası ağrılarım hiç dinmedi. Kendisine kontrollere gitti...

2 Destek4 Yorum