Prima Pampers 4 Numara Bez Sonrası Cilt Sorunu

Prima Pampers 4 Numara Bez Sonrası Cilt Sorunu
13 Kasım 2024 15:161.013

Prima Pampers 4 numara bez sonrası bebeğimin poposunun haline bakar mısınız? En kaliteli marka deyip dünya para veriyoruz. Yazıklar olsun günlerdir pişiği geçmiyor çocuğumun ne kremler ne tedaviler yaptım çözüm öneriniz nedir acil cevap bekliyorum sizlerden

14 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Esma K., Yaşamış olduğunuz durumu duyduğumuza üzüldük. Bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimi Prima’nın en önemli önceliğidir. Size bu konu hakkında en hızlı şekilde destek verebilmek için paylaşmış olduğunuz mail adresinizden size ulaşacağız. Sizin gibi değerli tüketicilerden gelen geri bildirimler Prima için oldukça önemli olup ilgili departmanlarla paylaşılmaktadır. Konuyla alakalı irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Prima Tüketici İlişkileri Dilerseniz, ürünlerimizle ilgili her türlü soru, şikayet ve önerileriniz için Tüketici İlişkileri servisimize saat 09:00 ile 17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

21 Kasım 2024 22:32

Sizden en kısa zamanda probleminizi nasıl çözdüğünüzün cevabını bekliyorum aynı sorun bizde de var yardımcı olursanız sevinirim

21 Kasım 2024 22:26

Merhaba aynı sorundan bizde de var Prima kullanıyoruz siz hangi marka beze döndünüz ve piştikten nasıl önlediniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Prima Pişik Yaptı Ve Emici Tozlar Poposuna Çıktı

29 Eylül 2023 09:45899

Prima Premium care bebek bezinin içindeki emici tozlar bebeğimin poposuna çıkıyor ve hiç memnun kalmadım. Pişik yaptı, h...

Prima Pişik Yaptı Ve Emici Tozlar Poposuna Çıktı

Tümünü Gör
Prima Hatalı Ürün Aktif Bebek

Prima Hatalı ÜrünAktif Bebek

Mahire
Prima En İyisi Olarak Aldığımız Bebek Bezi

Prima En İyisiOlarak Aldığımız Bebek Bezi

Ümit
Prima Bez İçindeki Sertleşmiş Pamuk!

Prima Bezİçindeki Sertleşmiş Pamuk!

İlknur
Prima Bebek Bezi Sızdırıyor!

Prima Bebek BeziSızdırıyor!

Melisa