Savaş sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 17:41

Satın aldığım "Pril (Henkel) Excellence duo jel" bulaşık deterjanından hiç memnun kalmadık. Ürün üstünde "2 kata kadar parlaklık" yazmasına güvenerek satın aldım, büyük hata. Cam Bardaklarda tortu bıraktı. Bardakların lekelenmesine sebep oldu. Çay ve Kahve lekelerini temizlemedi. Paramızla rezil olduk. Durumu Pril e yazdım geri dönen olmadı. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Bir daha da kesinlikle Pril almam. Başka marka bulaşık deterjanı satın aldım cam bardaklar ve tabaklar pırıl pırıl oldu.

30 Ocak 2024 15:09 (Şikayetten 3 gün sonra)
30 Ocak 2024 15:27

Bugün sorunlu Pril Excellence duo jel için müşteri hizmetleri tarafından arandım, bana ürünü gönderin inceleyelim denildi. Sanki benim satın aldığım ürüne özel bir sorunmuş gibi! Şikayetvar sayfasında bu Pril Excellence Duo jel ürünle ilgili onlarca aynı şikayet var. İnceleme sonucunda yerine Pril bulaşık tableti göndereceklerini ifade ettiler. Ben bunu kabul etmedim, benim zararım başka bir sorunlu olma ihtimali yüksek Pril tabletle çözülmeye çalışılacaktı, zararımın nakit olarak karşılanmasını istedim. "Böyle bir nakit karşılama uygulamalarının olmadığını iade edilen ürün yerine Pril tablet gönderebileceklerini" söylediler. Bende kendilerine; Şikayetvar sayfasında bu Pril Excellence Duo jel ürünle ilgili onlarca aynı şikayet var dedim. Sorun ürünün genel sorunlu olması, sonuç para iadesi yok Pril tablet gönderelim çözümü! Benim zararım karşılanmadı. Kınıyorum.

06 Şubat 2024 20:05

Benim sorunum çözülmedi, Pril müşteri hizmetlerinden aranmamı rica ediyorum.

13 Şubat 2024 00:07

Benim sorunum çözülmedi, Pril müşteri hizmetlerinden hala aranmayı bekliyorum!

21 Şubat 2024 00:30

Pril müşteri hizmetleri tarafından hala aranmayı bekliyorum bu terbiyesizliği bitirin.

Ümmügülsüm

Ben de İsrail malı almayım diye Pril exelance aldım bardaklarım içi dışı tortu oldu. Temizlenmiyor. Yılların markası diye tercih ettim ama pişmanlık. Bir büyük paket elimde kaldı

Yücel
15 Ekim 2023 22:30
Ümmügülsüm sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 21:50
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

Mavi
26 Eylül 2024 16:17