Sebnem sonuçtan çok memnun

PratikOnlineDil Filipinli Öğretmenler Konuşmayı Bilmiyor Bilmeyen De İzliyor

18 Kasım 2023 20:10
Sebnem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Orada ileri İngilizce seviyesinde konuşabiliyorum, üniversite iels sınavına hazırlanıyorum, konuşma pratiği kazanmak, kendimi geliştirmek için pratikonlinedil demo eğitimine katıldım, Filipinlilere bağlanıyorsunuz ama İngilizce bilmiyorlar, öğretmen değiller. Kursu size satan şahıs cep telefonu Pratikonlinedil sayfa girişinde yazıyor direk ulaşabiliyorsunuz, kendisi aracıymış ders ortamı hazırlıyormuş derslere hiç katılmamış kendisi de İngilizce bilmiyor.

Sebnem
Sebnem
23 Kasım 2023 21:16

Teşekkürler

Arzu
Arzu

Şebnem Hanım Pratikonlinedil'den ders almamış sadece 15 dakikalık demo derse katılmış anladığım kadarıyla. Benim de kızlarım 1 yıl boyunca eğitim aldı. Eğitmenler çok güler yüzlü, yardımcı ve profesyonellerdi. Eğitmenlerin hepsi sertifikalı esl eğitmeni. Ayrıca Filipinler'de resmi dil ve eğitim dili İngilizce. Eğitmenin İngilizce bilmediğini söylemesi şaşırttı. Bu olumsuz mesajı okuyup kafası karışanlar olabilir diye özellikle cevap yazma ihtiyacı hissettim.

Köksal
Köksal

Çocuklarıma 2 yılı aşkın süredir Pratikonlinedil den ders aldırıyorum. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim, onlar da alıyorlar hatta bazıları çocukları ile beraber. Yukarıdaki yoruma çok şaşırdım. Birisi karalamak için uydurmuş gibi geliyor. Destek hattında Kıvanç bey var ve ne zaman bir talebimiz olsa 2-3 dakikada dönüyor, sabah akşam gece. Süper bir destek ve eğitmenler de çok ilgili, eğlenceli. Zaten demo dersi alıyorsunuz ücretsiz. Ardından çok detaylı bir demo ders raporu atıyorlar. Burada seviyeniz, eksikleriniz, nasıl bir yöntem izleyecek eğitmen hepsini yazıyor. Siz beğenmez iseniz demo dersten sonra devam etmeyebiliyorsunuz. Saygılar,

03 Eylül 2023 22:26

italki Uygulamasında Randevu Sorunu Ve İletişim Eksikliği!

Arife
10 Ağustos 2024 13:19