Poyraz Halı Yıkama (Ankara) Hakaret Ediyor

20 Mayıs 2023 21:56

Ankara Kızılay'da ikamet ediyorum. Az önce yıkamak için halılarımı Poyraz Halı Yıkama'dan almaya geldiler 7 8 ay önceki yıkattığım halıların aynılarına yüksek fiyat çektiler üzerine zam yapılmadı geçen yılla fiyatlar aynı bu sene dediler. Kayıtlardan baktılar halılar aynı hatta geçen yıl 6 m2 fazladan bir halı daha vermişim ona rağmen çok uçuk bir fiyat çıkardılar hanı geçen yıl fiyatları geçerli idi dediğimde de kasımda zam oldu diye kıvırdılar. Halıları topladım bu seferde alın bir daha da sizinle çalışmayacağım dedim almıyoruz dediler buraya kadar benzin yaktık diye hakaret edip gittiler sırf Çankaya'da oturuyorum diye yanıltmaya kalktılar. Telefonda kaç halı kaç m2 cinsini sorup ona göre fiyat çıkarsalar idi zaten gelmelerine gerek kalmayacaktı kendi sorumsuzluklarını utanmadan bana mal ettiler.

Serhat
Serhat

Değerli eski müşterimiz ortalama 4 yildir halılarınızı alıp yıkayıp teslimatını yapıyoruz. Düzgün bir hizmet vermemiş olsaydık eğer 5 yıl boyunca bizimle çalışmazdınız diye tahmin ediyorum. Ve bu sure zarfında her hali yıkamaya verir ken garip garip sıkıntılar üretip kapınıza gelen servis elemanlarımıza altını çizerek yazıyorum bu fiyat olur mu kapıya geldiğiniz için veriyorum gibi aşağılayıcı hitaplarda bulunuyorsunuz her seferinde sizi kırmadan alıp halinizi teslim ettik son seferinde haddinizi yine aşıp aynı şekilde hitap ettiğiniz için halinizi almadık biz halı yıkama hizmeti veriyoruz sizin egonuzu tatmin edeceğiniz bir yer değiliz psikiyatri tedavisi vermiyoruz maalesef

Ekin
Ekin

Her ay zam yapıyorsunuz söylediğiniz tarihte de halılarımı teslim etmesiniz kapımın önünde fiyat yüksek dediğimde bırakıp gittiniz hayırdır yaptığınız zamlara boyunmu eğmemiz gerekiyor madem zam yapıyorsunuz bunu gelmeden telefon da söyleyin kapıma gelince mi ağzınız açılıyor

Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Aşiyan Halı Yıkama (Ankara) Halılarım Ağır Bir Parfüm Kokusuyla Getirildi

13 Eylül 2023 13:43
Burak sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 17:41

Parıltı Halı Yıkama (Kayseri) Çok Kaba Ve Tutarsızlar