Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa 'da Ramazan Bayramı Tatilim Mahvoldu

21 Nisan 2023 23:22

Jolly Tur üzerinden ramazan bayramı tatili için rezervasyon yaptırdım. Böyle bir otelde kaldığım için çok pişmanım. Ramazan bayramının ilk günü buray konseri için otel misafirlerine ücretsiz olan bir etkinlik bu kadar mahvedilebilirdi.

Otel misafirleri için olan alana demir bariyerler çekip insanları sınıf ayrımına sokmak nasıl bir kalitesizliktir. Böyle organizasyonlar yapmayı bilmiyorsanız nasıl yapılmadı. Otel için bu kadar para ödeyen ve konser ücretsiz olan insanları mağdur etme ve ikinci insan kategorisine sokmaya hakkınız yok.

Bütün misafirlerin aynı ücreti ödediği ve eşit şartlarda olduğu bir otelde nasıl böyle bir problem yaratılabilmektedir. Öncelikle garson ve badiguard arkadaşlara eğitim vermelisiniz. Konser alanında misafir ücretini ödemiş ve konser izlemesi gereken misafiri köşeye çekip tehdit eder gibi konuşup onunla tehditvari konuşup bayan bir misafiri rencide etmek nedir? Yurt içe ve yurt dışı sayısız otelde konakladım. İlk kez bu kadar kalitesiz bir yaklaşımla karşı karşıyayım. Otele değerli sanatçı gertirmekle olmuyor.

Önemli olan personeline misafirlerle nasıl konuşulmalı, nasıl değer verilmeli ve nasıl kendisini özel hissettirmesi gerektiğini öğretmelisiniz, eğitim vermelisiniz. Antalya’dan geliyorum, güzellik sektöründe işletmeler sahibiyim kesinlikle kötü reklamınızı herkese yapacağım. Bayram gününde, bu kadar kalitesiz şekilde misafiri rencide eden bir otel görmedim. Jolly Tur da bu konuda bir takip yapmazsa onlarda gereken yorumu alacaktır.