Büşra sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 21:08

Polisan elegans karizmatik beyaz boya aldım 20 kilo. Ama katalogdan seçip aldığım renk olmadı asla. Eski duvar rengim klasik krem rengi gibi. Boyacı iki kat boya attı. Açık lila rengi bir renk oldu. Çok şaşırdım. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

21 Eylül 2023 16:35

Evime karizmatik beyaz aldım başka renk çıktı. Çocuğumun odasına kum gülü aldım mor çıktı. Aldığımız karizmatik beyaz lila çıkınca, diğer aldığımız boyaya da bakalım dedik daha duvara vurmadan bir köşesinde deneyelim dedik bu renk de mor çıktı. Kesinlikle boya makinenizde bir sıkıntı var başka bir şey olamaz. 2 günüm gitti resmen. Bu boyayı da sürmeyeceğim. Yaptığım masrafa mı yanayım ziyan olan zamanıma mı? Bu elimdeki boyaları alıp bana seçtiğim boyaları gönderin başka bir şey istemiyorum. Boyaların ve boyacının maddi hasarının karşılanmasını rica ediyorum. Lütfen acil dönüş yapar mısınız?

21 Eylül 2023 12:14

Polisan elegans karizmatik beyaz boya aldım. 2 kat boya attı boyacı ve ortaya pembe alt tonlu lila renk çıktı. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kaliteli bir marka seçtiğimizi sanıyordum. Renk döner mi acaba ışıktan mı öyle gözüküyor vs diye bekledik ama bildiğiniz pembe. Ben bunu asla kabul etmiyorum. Boyayı yarım bıraktırdım. Acil bir şekilde zararımın karşılanmasını ve yeni boya tedariğinin yapılmasını rica ediyorum. Havalar soğudu ve kızım hasta bir an önce boyatıp aradan çıkartmak isterken başıma gelene bakın. Lütfen acil dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Ek
21 Eylül 2023 16:03 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

21 Eylül 2023 21:54
Polisan Aldığım Duvar Boyasının Rengi

Evime karizmatik beyaz aldım başka renk çıktı. Çocuğumun odasına kum gülü aldım mor çıktı. Aldığımız karizmatik beyaz lila çıkınca, diğer aldığımız boyaya da bakalım dedik daha duvara vurmadan bir köşesinde deneyelim dedik bu renk de mor çıktı. Kesinlikle boya makinenizde bir sıkıntı var başka bir şey olamaz. 2 günüm gitti resmen. Bu boyayı da sürmeyeceğim. Yaptığım masrafa mı yanayım ziyan olan zamanıma mı? Boyaların ve boyacının maddi hasarının karşılanmasını rica ediyorum. Lütfen acil dönüş yapar mısınız?

Polisan Elegans Kapatıcılığı Sıfır

20 Şubat 2024 23:57
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
07 Ocak 2024 12:30
"Bizi mağdur etmeyeceğini biliyorduk marka kendine yakışanı yaptı. Ayrıca müşteri temsilcisi arkadaş çok hızlı dönüş yaptı yardımcı oldu. Teşekkürler..."
Polisan Boya Renk Farkı
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Katalogtakiyle Alakasız Renk

10 Haziran 2024 01:21