Mesut
17 Haziran 2023 01:31

Maltepe Carrefour FLO mağazasından 24.03.2023 'te Polaris 5 nokta ayakkabısına 599₺ verip aldım, almaz olaydım. 2 ay olmadan ucu açıldı, dikişleri patladı ve en önemlisi hakiki deri ibaresi olan derisi buruşuk kartona dönüştü. 31.05.2023'te ancak fırsat bulup aldığım FLO mağazasına götürdüm. İncelemeye yollayacağız dendi, 13 gün sonra kullanım hatasından kaynaklı red cevabı aldım. Kullanım hatasını anlamış değilim. Ayakkabıyı ayağıma değil de elime mi giymem gerekiyordu anlamadım.

İnsanları hakiki deri deyip buruşuk kartona dönüşen ayakkabı satan ve malının arkasında zerre durmayan bir firma. Müşteri hizmetlerini aradığımda nihai karar olduğu için bir şey yapamıyoruz gibi bir cevapla karşılaştım. Ben FLO'dan ayakkabı aldığım için çok pişmanım, ucuza kaçmadığım gibi pahalı yanıltıldım. Hakkımı helal etmiyorum. Bunu resmen gurur meselesi yaptım, edilebilecek her yere şikayet ediyorum.

Beni de yaktılar bayram dz eski ayakkabımı giyeceğim

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
04 Mart 14:37

27 Ağustos 2024 19:45
Lumberjack Ayakkabımın Dikiş Sorunu Ve FLO'nun İlgisizliği
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Beyzanur
07 Haziran 2023 00:50
Lumberjack Markalı Ayakkabımın 6 Ay Garantisi Nedeniyle Değişim İşlemi Reddedildi