Emre sonuçtan hiç memnun değil

Point Vale Eleman Ve Sahibinin Kabalığı

20 Eylül 2023 16:17

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nin girişinde bulunan ilk Point Vale noktasında vale hizmeti veren M***** adlı eleman saygılı ve kaba davranışları ile aracımı almak istemedi. Sebebini sorunca 'istediğimize hizmet verip vermeme hakkına sahibiz' dedi ve patronunu çağırdı. Nişantaşı Point Vale'nin sahibi olduğunu söyleyen R***** adlı şahıs bana ve aracıma hizmet vermeyeceklerini (sanırım aracımın yeni ve lüks olmayışından dolayı?) aracımı kendim alıp başka yere götürmediğim takdirde aracıma zarar geleceğini ifade etti. Sözde kurumsal bir firma diye hizmet veren Point Vale elemanı ve sahibinin bu kaba, aşağılayıcı davranış ve sözlerini gerekli yerlere, kurumlara şikayet ederek elimden geldiği kadar yayacağım.

20 Eylül 2023 17:00 (Şikayetten 43 dakika sonra)
Emre
Emre
23 Eylül 2023 00:13

Anlaşılan şikayetim Nişantaşı Point vale sahibini epey rahatsız etmiş ve beni devamlı itham ederek kişilik değerlerime saldırmış. Olayı örtbas etmek, kendini ve elemanını aklamak için kendi kurguladığı bir cevap yazma gereğini duymuş. Kurgu diyorum çünkü cevabında "Firma sahibi olarak olayın yaşandığı dakika bizzat oradaydım" demesi gerçek değil. Olaydan yaklaşık on dakika sonra bulunduğumuz vale noktasına geldi. Beni küfür etmekle suçluyor. O gün firma sahibi yanımıza geldikten sonra elemanına yanında sordum "Ne yaptım ki hizmet alamıyorum? " cevap yok! "Sana -elemana küfür ettim mi? " cevap "Hayır" Firma sahibine "siz küfür ettiğimi veya küfürlü konuştuğumu duydunuz mu? " cevap "Hayır duymadım" Küfür ettiğime dair herhangi bir ses, görüntü kanıt var mı? Hayır yok. Çünkü firma sahibinin şikayetime yazdığı cevaptaki gibi araçtan inerek küfürlü bir şekilde aracı zorla? Teslim etmeye çalıştığıma dair bir kanıt yok, olamazda çünkü asılsız. Küfürlü bir şekilde aracı zorla teslim etmeye çalıştıysam neden tarafıma giriş/araç alım fişi verildi? (Belgeyi saklıyorum) Firma sahibi "şikayet paneli üzerinden firmayı karalama çabası içinde olduğuma" hükmederek yine ciddi şekilde itham etmiş. Point vale bayilik/franchise sistemi ile çalışan bir şirket. Bu şirketten İstanbul'un çeşitli bölgelerinden yüzlerce kere vale hizmeti aldım ve daha önce hiçbir şikayetim olmadı. Diğer bir deyişle. Nişantaşı firma sahibinin itham ettiği gibi firmayı karalama çabası içinde olsaydım bunu daha önce yapardım. Hiçbir firma sahibinden de müşteriyi bu kadar itham eden, olayları çarpıtan, gerçeklerden uzak bir üslup ve cevapla karşılaşmadım. Bir firma sahibi müşterinin aldığı hizmeti karşılaştığı davranışı şikayet etme hakkına ve hak arama özgürlüğüne yasalarca sahip olduğunu, bunun kısıtlanıp engellenemeyeceğini ve şikayete cevap yazarken istediği biçimde ve koşulda olayı kurgulayıp üstüne karşıdaki kişinin kişilik değerlerine saldıramayacağını öğrenmesi gerekir.

Asena sonuçtan hiç memnun değil

Point Vale Vale Hizmetinde Fahiş Fiyat Ve Saygısız Davranış

05 Şubat 2025 18:02
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Parker Vale Vermediği Hizmetin Ücretini Saygısızlıkla Aldı!

09 Mart 2025 20:19

21 Haziran 2023 17:13
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Barış Otopark Kendi Personellerinin Hatasını Bastırmaya Çalıştılar

07 Nisan 2025 10:02