Yasemen sonuçtan çok memnun

Point Bornova Macfit Üyelik Sonlandırma Talebine Rağmen Fazla Para Çekiyor

Point Bornova Macfit Üyelik Sonlandırma Talebine Rağmen Fazla Para Çekiyor
22 Ocak 2024 13:07
Yasemen'in Teşekkür Mesajı
“Ücret tarafıma iade edildi ama 2 kez aramam gerekti. Yinede teşekkürler”

Macfit Point Bornova'ya eşim ile 1 yıllık taahhütlü üyelik yapmıştık. Haziran ayından beri salonu kullanmıyoruz çünkü salon çok kalabalık, istediğimiz hiçbir ekipmanı yoğunluktan dolayı kullanamıyoruz. Ve zaman resmen boşuna gidiyordu salonda. Bu ay üyelik biteceği için ekip tarafından arandım ve artık üyeliğimi yenilemeyeceğimi, sebeplerimi ilettim. Uygulamadan da üyelik iptali yapmamı söylediler. Yaptım, bugün 879 TL para çekilmiş! 450 TL ödüyordum her ay ve benim üyeliğim bitti yenileme istemedim, ona rağmen ödediğimden fazla para nasıl çekilir benden habersiz izinsiz? Hep aynı şikayetleri okumuştum ve benim de başıma geldi. Macfit'i arayıp temsilciye ulaşmak mümkün değil.
Acil olarak tarafıma çektiğiniz paranın iadesini istiyorum. Aksi halde tüm tüketici haklarımı kullanarak hukuki işlem başlatacağım.
Zaten hizmetini almadığım salona aylarca para verdim, siz spor salonu adı altında fazladan para çekip ne yapıyorsunuz acaba?
Para iadesini acil olarak istiyorum.
Hem telefonda hem uygulamada artık üye olmak istemediğimi iptalini istediğimi söyledim. Hala aktif yazıyor. Amacınız size güvenip üye olan insanları mağdur etmek mi?

Yasemen
Yasemen