Planet Payment . Planet Tax Free'nin Ödeme Yapmamak İçin Zorluklar Çıkarması

23 Temmuz 2024 12:20

İspanyada Skechers mağazasından Tax Free dokümanlarını alarak alışveriş yaptım. Fişimin üzerinde. Planet yazıyor ve tax iadesini onlardan almam gerektiği havalimanında tax ofisi memuru tarafından bildirildi.
Fişimin üzerindeki barkodu Bilbao Havalimanında Kiosktan okuttum ve onaylandı.
Şu anda. Planet tax Free internet sitesinden refund tracker kısmından tax iademin durumunu görmek istediğimde Varşova/Polonya ofislerine fişlerimi kargolamamı istiyorlar.

Ürünlerimi ispanyadan aldım, bilbao havalimanında kiosktan onaylattım, neden Polonya'ya evraklarımı postalamam gerekiyor? Bu kadar saçma bir uygulama ben ömrümde görmedim. Global Blue gibi bu işi bir uygulama üzerinden yönetmek çok mu zor?

Bilseydim asla. Planet ile çalışan bir mağazadan alışveriş yapmazdım.

Tax Free iadem için kendilerinden çözüm bekliyorum.

Burak
Burak

Bende farklı durum söz konusu. Havaalanında işlemleri yaptım ödemeyi nakit aldım işlemler bitti diye bütün faturaları attım şimdi formlar ulaşmadı diyorlar hesap hareketlerini yollasam işe yarar mı yardımlarınızı rica ederim

Emel
Emel

Merhaba Melih Bey, isterseniz faturalarınız Planet Türkiye ofis e ulaştırırsanız, sizin adınıza Polonya merkeze gönderimini yapıyorlar.

Sevcan
Sevcan

Merhaba. Evraklar nereye gönderilecek ya da iletişim numaraları var mı sizlerde. İnternetteki numara cevap vermiyor

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 17:23