Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Piranha A101 İade Ve Servis Sorunu

Cemal
24 Eylül 2024 21:07

11 04 2024 Tarihinde A101 den hobi amaçlı kullanmak için Piranha marka Dekupaj aldım. İlk kullanımda kesim yapan mekanizma üste çıkıp takılı kaldı. Servise gönderdikten sonra çalışır olarak tarafıma gönderildi. Bunu iade etmek üzere almış olduğum A101 mağazaya götürdüm. Elektronik ve elektrikli aletlerin servis raporu ile iade işlemi olacağı söylendi. Dekupaj ı tekrar kullanmam gerektiği ilk dakikasında mekanizma aşağıda kaldı. Tekrar servise gönderirken içine iade edebilmem için servis raporunun düzenlenip dekupaj ile tarafıma gönderilmesini istedim. Alet tamir olup geldi fakat servis rapor yerine göndermiş olduğum bilgi notuda beraber, araya tatiller girdiği için 40 gün sonra dalga geçer gibi gönderdiler. Servis den geldikten sonraki denememde aynı sorun yaşandı. Toplamda bu aleti 10 dakika bile kullanamadım. Nisan, Temmuz, Ağustos aylarında müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede her seferinde çözüm merkezine kayıt oluşturduklarını söylediler. En son aramadan sonra bölge sorumlusu olduğunu söyleyen bir yetkili dönüş yaptı. Sorunumun giderileceğini kendisinin ilgileneceğini söyledi. İşlemlerin bir hafta kadar süreceğini söylemesine rağmen 25 gün geçti arayan soran yok. A101 den Elektrikli alet alırken
marka kalitesini ve servis ciddiyetini araştırın derim.

profile profile

Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 09:42

Hüseyin
21 Ağustos 2025 16:43
a101den-satin-alinan-arizali-ve-eksik-belgeli-urun-icin-cozum-sunulmuyor-1.jpg

23 Aralık 2024 21:02
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 13:27