17 Ağustos 2024 13:04

Pidosan firmasından 7 Ekim 2022 de evimin pencerelerini değiştirmek için teklif aldım ve anlaştık. Montajda zaten sorunlar başladı ve devam ediyor. Bir yıl sonra iki tane pencere kolu yerinden çıkmaya başladı ve biri değişti, diğerini değiştirmediler.

9 Mart 2024'de pencere sinekliğinin biri kendi kendine açılarak düştü ve kırıldı. 16 Ağustos 2024'de başka bir sineklik yerinden çıktı ve kırıldı. Firmayı arayıp sorunu anlattığımda, biz sinekliklere garanti vermiyoruz diyorlar. Tamamen montaj hatası, montajı yapan usta menteşeleri takarken çatlatmış ve bazı vidaları yalama etmiş.

Sineklik kilitlemeleri yetersiz, sineklik kendi kendine açılıyor, zaten menteşe kırık, bu sebeple düşüp kırılıyor. Bir de firma faturamı vermedi, ısrarla istememe rağmen hâlâ faturam teslim edilmedi. Firma yetkilisi ölçü aldığında ürünlerinin 10 yıl garantili olduğunu, bir sorun olduğunda kendilerinin ilgileneceğini söylüyordu.

Şimdi muhatap yok. Benim gördüğüm, sıkıntılı bir firma, adamlar yaptığı işin arkasında durmuyorlar.

20 Ağustos 2024 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

şikayetiniz değerlendiriliyor tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır.

21 Ağustos 2024 10:34
Doğan
Doğan
11 Ekim 2024 16:42

Çözüm üretmek gibi bir derdiniz yok firmanız önce montaja gönderdiği personelin hatalarını bir denetlesin düzeltsin ondan sonra yasal garanti suresini sorgulasın

Sıfır Evde Pencere Sorunları Ve Yetersiz Destek

Habibullah
12 Aralık 2024 00:58
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Bayisi Aspolat Yapı İle Bitmeyen Tadilat Çilesi

Ahmet
04 Temmuz 2025 22:55
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
03 Kasım 2023 14:44
"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."

Emine
28 Aralık 2024 18:13
Winsa Pencerelerde Kalite Ve İşçilik Sorunları
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat ve Kalite Problemleri Üzerine Değerlendirme

19 Nisan 2025 03:29