23 Eylül 2024 16:009.175

Kültür Sanat Akademisi'ne bağlı piyano yapım şirketinden şikayetçiyim. Oğlum adına çocuk oyuncu için başvuru yapmıştım. Adana'da yaşıyorduk. 26 Nisan 2024 tarihinde Adana Şirin Park Hotel'de görüşmeye çağırdılar. Gittik, bizden oğlumun fotoğraflarını çekip yönetmene gönderip dosya hazırlanacak ve projelerde yer alacak adı altında 7.500 TL para alındı. Çocuk oyuncu olduğu için eğitim olmayacak ama eğitim belgeleriniz çıkacak, yollanacak size denildi. Sonra yalandan eğitime katılmanız lazım, Zoom'dan denildi. Eğitimlere girdik, eğitimler de bitti. Bugün 23 Eylül 2024 tarihindeyiz, arıyorum telefonları açan yok, ortada hiçbir şey yok. Arıyorum, telefonları açmıyorlar. Açsalar da sürekli oyalıyorlar. Depremzedeyiz ve üstüne maddi ve manevi anlamda mağdur edildik. Tüm gerekli işlemler için gerekli savcılıklara, hukuki yöntemlere başvuracağım. Bu verdiğimiz para da orada çalışıp insanlara yalan söyleyen, ümitleriyle, hayalleriyle belki sağlıklarıyla oynayan tüm insanların evlatlarının ve en sevdiklerinin kefen parası olsun inşallah.

Yorumlar(39)

20 Nisan 2025 21:45

Davama bilirkişi atandı 15 Mayıs'ta umarım son duruşma olur bütün masraflarımı alabileceğimi söyledi hakime hanım ayrıca tazminat da talep ettim ben bu davayı kazanacağıma inanıyorum asla bu insanlara prim vermeyin çok uzun bir süreçte olsa hukuki hakkınızı arayın bütün gelişmeleri buradan benim gibi mağdur olan arkadaşlarıma bildireceğim

24 Ocak 2025 21:19

Beni de icraya Verdiler Ödemek Zorunda Bırakıldım Suç Duyurusunda Bulundum Savcılığa ama Sonuç Hüsran Ne Yazık ki

24 Ocak 2025 21:04

Davayı kazandinizmi

24 Ocak 2025 21:01

Merhaba arkadaşlar bizde aynı şekilde mağdur olduk davanız sonuçlandımı acaba

4 Ocak 2025 13:32

Piano aynı taktikle hayal satıyor lütfen uyanık olun sonrası büyük pişmanlık... Aynı oyuna oğlum adına bizde geldik 4500 TL boşuna gitti Şenol Tunalı

2 Ocak 2025 21:59

Merhaba bende sizin gibi bu yapımcılıktan mağdurum bayram_fndk81 Instagram hesabım rica etsem iletişime geçer misiniz sormak istediğim bir şeyler var.?

25 Aralık 2024 19:31

Sema hanım aynı konu üzerine bende mağdur edildim ve evime icra kağıdı geldi. Savcılığa şikayette bulunup dava açacağım ama sizin gibi mağdur kişilerin isim ve soy isim bilgileri gerekiyor rica etsem isim soy isim belirtir misiniz?

25 Aralık 2024 14:34

Benimle görüşme yapanda deniz adında bir bayan bu şekilde insanların zor durumundan faydalanıyorlar.

14 Kasım 2024 20:27

Merhaba dava çözüme ulaştı mi gerçekten çok mağduruz aynı şirket tarafından mağdur edildik

28 Ekim 2024 11:38

Geç kalma aç davanı hemen bilir kişi atıyorlar sonra anlaşın vs vs, üst mahkemeye açıp hakkını ara kardeşim 1 TL bile yedirmeyin bu şirketin kapanması lazım

23 Ekim 2024 11:40

Sonuçlanırsa beni de bilgilendirir misiniz?

30 Eylül 2024 16:08

Ben de sosyal medyada yayımlanan şikayetler gibi bu şirket tarafından mağdur edildim hiçbir hizmet almadığım halde ve vazgeçtiğim halde senedini icraya verdiler bu iş tehditlere kadar gitti aynı şekilde kendilerine dava açacağını söyledim beni ciddiye almadılar dava mı açtım onlara hak etmedikleri tek kuruş bile ödemedim dava ama bilirkişi atandı bu davayı kazanacağıma inanıyorum insanlardan haksız kazanç sağlayarak herkesi mağdur ettikleri bu ortamda davamın örnek dava olmasını diliyorum İki gün sonra son duruşmaya çıkacağım keşke herkes benim gibi davransa bu haksız kazanca Meydan bırakmasalar

Çocuk Oyuncu Hayalleri Ankara'da Yarım Kaldı

15 Ocak 2025 14:353.055

1 Destek

Piano Yapım Ne Eğitim Ne Belge, Sadece Hayal Kırıklığı!

18 Aralık 2024 21:542.852

Biz de Piano Yapım tarafından yanıltıldık. Bizi aradılar, Ankara'dayım bir otele gittik. Oğlumun fotoğrafları çekildi, ç...

1 Destek

Piano Yapım Mağdur Etti