Pi Network Coinlerim Çalındı

11 Şubat 2024 20:41

Gcwo2rpq53qbbv6k5tfımxatmhcxusprjwvskuduq3txrq6xu7y5lhda bu hesap tarafından pi'lerim çalındı, yardım edin. Kendisi Instagram üzerinden benimle iletişime geçerek, pi coinlerimi ücreti karşılığında alacağımı söyledi. Daha sonra pi uygulaması üzerinden bazı ayarlar yapmam için beni yönlendirdi ancak sonuçlandıramadım. Daha sonra PO hesabıma baktığımda pi'lerimin olmadığını fark ettim ve o kişiye Instagram'dan ulaşamadım.

Yorumlar (15)

Çetin

Olmalı bir çözüm sadece biz bilmiyoruz

Ayt

Ona telefonuna gelen bir şifre veya mailine gelen bir şifre verdin mı. Veya ona transfer ettin mi

Zeki

Bu kişi ve bu cüzdan hesabı hesabınızdaki pi coinleri kendi cüzdanına çekiyor. Dikkat...

Zeki

Size izlemeniz için video gönderdi mi? Ona tıklayınca mı çalındı?

Zeki

Bu kişi tarafından mı pi Coinler çalındı kardeşim?

Zeki

Kişiye anahtar sözcükleri vermediğiniz sürece hiç kimse cüzdanınızdan pi çalamaz.

Çetin

19 Ocak 16:53 Ben dediğin gibi bir bağlantıya tıkladım pi lerin bir kısmı çalındı kilitli olanlar hariç, sonra kilit açıldı tekrar çalındı önlem için alınabilir adımlar veya iletişim yolu destek yok mu :(

Firdovsi

Ben heç kime anahtar sözü vermedim 4 pi yollanmış cüzdana 44 çekilmiş 1 dakika arayla

Zeki

Kaç pi gitti? İnşallah ileride çok üzülecek kadar değildir.

Eda

Aynı hesaba bizden de gönderim olmuş biz yapmadığımız halde size bir link atıp buna tıkla falan mı dedi bize öyle dendi tıkladıktan sonra sayfa açılmadı sonrasında pi ler gitti

Yılmaz

Bir cevap alabildiniz mi eda hanım benim de çalındı çünkü

Sevde

Abdurrahman bey çalınan pi'leri kurtarmanın bir yolu olmadığını düşünüyorsunuz, uygulamadaki kimlik bilgilerimizi nasıl koruyacağız bir bilginiz var mı. Hesabı sildiğimiz zaman pi coinlerimizi çalanlar kimlik bilgilerini de çalmış olur mu

Abdurrahman

Link atarak ta alabiliyorlar pi uygulaması üzerinden de birkaç kelime yazdırıyor o şekilde bile ulasa biliyorlar pi lerinize uygulamanın çok büyük güvenlik açığı var yapacak bir şey yok geçmiş olsun uygulama yonticilerine bile yazdım çözük yok maalesef

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Pi Network Hesabımdan Çalındı

15 Temmuz 2024 01:27