Uğur sonuçtan hiç memnun değil

PhillipCapital Sistem Hep Mi Sorun Çıkarır

11 Mart 2024 10:34

Merhaba
Ne zaman endeks hareketli oluyor sistem kitleniyor satmak veya almak imkansız oluyor.
Güncelleme dediğiniz zaten ayrı bir dert.
Mağduriyet yaratıyorsunuz ve gittikçe soğuyorum. Çözüm için sanırım daha önce iki kere aradım teknik bir sorun düzelecek gerekirse işlemi biz yapalım diye çözüm önerileri sunuldu Sizin söylediğiniz zaman zaten iş işten geçmiş atı alan Üsküdar i geçmiş oluyor. Ne diyelim hayırlı isler

Naz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Ekim 2024 12:16
"Konu ile alakalı şirket yetkilileri aradı bilgisayarıma ıt bilisim departmanından bağlandılar ve sorunu çözdük problem internet hızım ve bazı engelleyici uygulamaların bulunmasıymış sorunun düzeltildi teşekkürler"

05 Temmuz 2023 12:21
Mısra sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Temmuz 2024 21:19
"Teşekkür ederim"
Yılmaz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yılmaz
23 Temmuz 2024 19:00
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü."
Batuhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

07 Ekim 2024 23:38