Kaiser sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2023 15:14

Philips BRE730/05 Islak Kuru Epilatör cihazımı başlık boşa dönme sorunu için yetkili servise götürdük. Servis inceleme sonucu baskı uygulandığı için dışlı sıyrılmış ve garantiye giremeyeceği söylenildi. Tüy alıcı başlıkla baskı nasıl uygulanır mantığını bulamadık. Bize yeni bir başlığı 500 lira kusur bir fiyata ücretli değişilir dediler. Çok uzun yıllardır kullandığımız ve neredeyse tüm ev aletlerimiz Philips markasının bu yaklaşımı bizi üzmüştür.

Plastik yapısının sıyırmaya olanak verecek bir yapıda olduğunu düşünemediler. Tasarım ve malzeme hatasının bedelini neden biz ödemeliyiz? Umarım bu sorunumuz çözülür aksi durumda en iyi rakiplerini tercih edeceğiz, bir müşteriyi kaybetmek belki önemi yoktur ama mutlaka bu satırlar okunacaktır!

20 Şubat 2023 17:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, 03.01.2023 itibariyle www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Şubat 2023 19:19

Ok Tüketici Hakem Heyeti çalışsın. Bol şans Philips! İlgisizliğiniz için teşekkür etmeyeceğim, markanızdan bir kez daha ürün almayacağım, rakipleriniz daha sadık...