Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 16:47

06.05.23'te A101'den söylediğim 43pus7607/62 model Philips TV'nin bozuk çıkması ve beni 3 aydır servisle uğraştıran süreç. Servis 18.05.23'te kuruluma geldiler ardından yaklaşık bir hafta sonra TV'deki siyah geçişlerinde karelenme ve iz kaldığını fark ettim. Sonrasında servise ulaştım ve durumu izah ettim bana geri dönüş yapacaklarını söylediler, ancak 1 hafta beklememe rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Defalarca aradım beni başlarından savmak için hep aynı bahaneyi kullanmaya devam ettiler. Bu haftalarca sürdü.

Sonrasında Philips'in müşteri hizmetlerini aradım şikayetlerimi söyledim bana arıza kaydı açtılar servise telefon açtım ve hafta içinde geleceklerini söyledi. Servis bakmak için geldi ve bana 10 gün içerisinde iade ya da değişim için arayacaklar dedi. 1 aydır servisi ve müşteri hizmetlerini arıyorum yeni bir arıza kaydı açtılar ama hiçbir şey yapmıyorlar. Başlarından savmaya devam ediyorlar. Bir daha Philips marka bir ürün almayacağım. Ben bu kadar kötü hizmet veren bir marka görmedim. En yakın zamanda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

11 Temmuz 2023 16:56 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Ahmet
Ahmet
19 Temmuz 2023 14:39

Aradan 1 hafta geçmesine rağmen hiçbir dönüş yapılmadı sadece otomatik mesaj atılmış hala kimse ilgilenmiyor.

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 16:50
Aldığım Televizyon 3 Aydır Arızalı, Çözüm Sunulmuyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

A101 Ve Philips İle Yaşanan Televizyon Tamir Süreci Kabusu

19 Şubat 2025 19:05