Mustafa sonuçtan memnun

PHILIPS TV Philips Servis Panel Arızasında Aramıyor, Sormuyor, İlgilenmiyor.

09 Mayıs 2024 18:00
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Süreç biraz uzun sürse de panel arızası ücretsiz bir şekilde giderildi. Philips kendisine olan güvenimi boşa çıkarmadı. Operasyonel süreçlerini de hızlandırırlarsa çok iyi olurlar. Teşekkürler...”

28/02/2023 tarihinde Amazon üzerinden satın almış olduğum Philips 50PUS8807/62 model televizyonumda Netflix platformunda film izlerken geçen hafta (05/05/2024) alt kısımda boydan boya bir beyaz çizgi oluştu. Görüntü ayarlarını sıfırlamak fişten çekip takmak fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramadı. Panelde bir arıza olduğu belliydi.
Bunun üzerine 06/05/2024 pazartesi günü saat:13.30'da 08502224466 numaralı Philips tüketici danışma hattı ile irtibata geçip durumu ilettim. Görüştüğüm kişi konu ile ilgili olarak Avcılar Beta elektroniğin tarafımı arayarak randevu oluşturacağını söyledi. Dosya referans numaram:4351792
Bugün 09/05/2024 yani kayıt açıldıktan 75 saatten fazla olmasına rağmen hiç kimse aramadı.
Markaya, garantisine ve servis ağına güvenerek almış olduğum televizyonumun daha 1 yıllık olmasına rağmen panel arızası vermiş olması üzdü. Daha da kötüsü karşılaştığım bu sorun karşısında Philips markasına yakışmayacak şekilde sürecin daha başında uzamış olması.
Konuyu araştırdığımda benimle benzer sorunu yaşamış bir çok kişinin Philips TV'lerde panel arızalarının çok gözlendiği ve bu sorunlarını ancak Tüketici Hakem Heyeti vasıtasıyla çözebilmiş olduğudur.
Eğer bir Philips TV almak istiyorsanız bence garantisi var servisi var sağlam üründür vs düşünmeyin benim gibi bir çok insan sorun yaşıyor ve Philips eski imajından bir hayli uzak maalesef. Bir daha Philips'ten herhangi bir ürün almayacağım.

profile profile
10 Mayıs 2024 09:40 (Şikayetten 15 saat sonra)
23 Mayıs 2024 18:14

11/05/2024 tarihinde Avcılar Philips Beta elektronikten servis yetkilisi geldi ve TV'yi inceledi panel hatası diyerek TV'yi aldı. Panel değişecek dedi. Bugün 23/05/2024 halen beklemedeyiz yetkili servisi aradığımda genel merkezde tamir için sırada olduğunu öğrendim. Sürecin ne zaman biteceği muamma işlem bittiğinde beni arayacaklarmış.

09 Haziran 2024 11:13

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 21:38

Philips Ve Arçelik Arasında Mağduriyet

Cemal
24 Mart 09:45
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi İçinde Bozulan TV İçin Philips'ten Dönüş Alamıyorum, Mağduriyet Yaşıyorum

Şükrü
09 Ağustos 00:15

Philips Televizyon Panel Arızasında Mağduriyet Ve Değişim Sorunu

Duygu
02 Temmuz 14:29
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV'nin Tekrarlayan Sorunları Ve Destek Eksikliği

Cihan