08 Ekim 2024 14:16

Merhabalar, Ankara Ankamall Media Markt'tan aldığım Philips EP5547/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi Krom Siyah makineyi 16 Eylül 2024, 21:06 tarihinde almış bulunmaktayım. Ürünü aldıktan yaklaşık 8 gün içerisinde çok sesli çalıştığını ve normal olmadığını fark ettik. Orijinal kutusuyla ve faturasıyla mağazaya götürdüğümüzde, teknik servis onay vermesi gerekiyor deyip teknik servise gönderdiler. Bugün tam 12 gün oluyor. Teknik servis hiçbir şey yapmadan ve değişimini onaylamadan ürünü aynen mağazaya göndermiş, üründe sorun yok demiş fakat ürün çalışırken normalden fazla ses çıkarıyor. Ürünü gönderirken mağaza müdürü C**** Bey, makinenin arızası olduğunun tespitini yaparak ve değişimin bizim hakkımız olduğunun onayını vererek göndermişti. Bugün (08.10.2024) Media Markt'tan arandım ve kutusundan arızalı olan ürünü vereceklerini, değişim ve iade kabul etmediklerini söylüyorlar. Gün içerisinde teslim alabilirsiniz denildi. Mağdur bir durumdayız. ₺24.449 tutarında mağduriyet yaşıyoruz, hâlâ taksitini ödediğim ve iki bardak kahvesini içemediğim makinenin peşinde dolanıyorum. Kutusundan arızalı çıkan ürünü neden kullanayım? Lütfen yardımcı olur musunuz?

14 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 5 gün sonra)

Gamze Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

14 Ekim 2024 14:37

Gamze Hanım Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Merve

Merhaba aynı sorunu biz de yaşıyoruz şu an sütlü içecekler yapacağımızda bu ses var 19 şubatta aldık nasıl bir çözüm yolu izlendi kesin çözüm bulundu mu bir hafta bile olmayan makine için tamir istemiyorum direkt değişim talep ediyorum çünkü en başından beri bu sorun var

Medine
01 Temmuz 2024 10:09
PHILIPS Ev Aletleri Philips EP5547/90 Espresso Makinesi 2 Aylık Makine
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
31 Mayıs 2024 03:44
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
26 Mayıs 23:46