Muratti Silver Kuyumculuk Hayal Kırıklığı!

24 Ocak 2024 11:46

Muratti silver kuyumculuk isimli İzmir kökenli takı sitesinden 9 Ocak'ta 1.750 TL'lik ürün sipariş vermiştim. Ürünüm bir hafta geçmesine rağmen gelmedi ve sürekli 'hazırlanıyor' aşamasında görünüyordu. Firmayı aradım ancak uzun aramalar sonucunda ulaşabildim. Ürünlerin tedarik edilemediğini söylediler. Ben de sipariş iptali ve ücret iadesi istedim. Ben aramasaydım, firma ürünlerin tedarik edilemediğini arayıp söylemeye bile tenezzül etmemişti. Hâlâ ücret iade bilgisi yok. Bana iade işlemini yaptığınıza dair bilgi gönderin dedim, o da yok. Bugün bankamı aradım; bekleyen iade işlemi de yok. Dolayısıyla müşteri ilişkilerine hiç önem vermeyen, çok ilgisiz bir şirket.

30 Ocak 2024 11:15

İzmir merkezli Muratti Silver firması sitesinden 9 Ocakta 1729 TL lik alışveriş yaptım. Aradan uzun bir zaman geçti ve firma ürünü göndermedi. Ben arayınca ürünü temin edemediklerini söylediler. Ücret iadesi istedim. Günlerce yapılmadı. Üstelik yalan söylediler. 17 Ocakta iade ettiklerini Bankaya sormamı belirttiler. Bugün Bankayı tekrar aradım. İade olmadığını, olsa aynı gün veya ertesi gün iade olacağını söylediler. Resmen oyalama ve müşteriyle dalga geçmedir bu.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Altın Siparişi Kabusu: Teslimat Hayal Kırıklığı

25 Şubat 2025 17:59
Altın Siparişi Kabusu: Teslimat Hayal Kırıklığı

24 Haziran 2025 14:53
Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişten Sonra Zam Uygulandı, Fark İstendi Ve Siparişim İptal Edildi

09 Temmuz 2025 16:05
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 22:54

Eskişehir Philips Morris Plasiyeri