Derya sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2024 13:09

Peynircibaba Bursa Atabulvarı şubesine 02.11.2024 tarihinde bal almak için gittim çalışanın da yönlendirmesiyle en iyi balın fanus markalı bal olduğunu söylemesiyle onu almaya karar verdim. 850 gram olanın kampanyada olduğunu söylese de 460 gr olan balım bizim için yeterli olacağını söyleyerek onu aldım rafta fiyatına çalışanla birlikte baktık 239 TL idi. Alışverişimi yapıp çıktıktan sonra yumurta ve balın olması gerekenden pahalı olduğunu düşünüp fişi kontrol ettiğimde benden bal için 310 TL alındığını fark ettim ve geri döndüm. Ve hayatımın şokunu yaşadım. Normalde özür dileyip para iadesi olması gerekirken bana etiketin yanlış olduğunu balın su an 600 TL olduğunu ve iade almak zorunda olduklarını söylediler. Bunun markaya yakışmayacağını etik olmadığını, hakkım olanın etikette gördüğüm fiyat olması gerektiğini söylesem de iade almak için ısrar ettiler. Tartışmak istemediğim için iade ettim daha doğrusu zorunda bırakıldım. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Bir firmasın Peynirci Baba. 850 gram olan bal sözde kampanyada olduğu için insanları ona yönlendirmek için gramajı daha düşük olan bala fahiş fiyat uygulamaktan başka bir şey değil bu durum! Yazıklar olsun!

04 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Kasım 2024 12:16

Organik Bal İadesinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Bilgilendirme