Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Sattığı Araca Destek Vermekten Yoksun

Ersin
30 Temmuz 2024 10:16

2022 model benzinli 5008 aracım ilk çalıştırıldıktan sonra rölantideyken ses yapıyor. Gaz verdikten sonra ses kesiliyor. Antalya'da olduğum için buradaki iki bayiyi de aradım. Biri en erken Eylül ayına, diğeri de Ağustos ortasına randevu verebiliyor. Yol yardımı arıyorum açan yok. 2 yaşındaki bu aracı ben kime göstereyim? Yolda kalırsam, bu arızadan kaynaklı ciddi bir arıza yaşarsam bunun sorumluluğunu kim alacak? 1 haftadır dil döküyorum servislere, eğer aracımda ciddi bir sorun yaşanırsa bunun sorumluluğu Peugeot markasına aittir. Yaşadığım servis problemlerinden dolayı severek aldığım araçtan soğudum.

Ersin
02 Ekim 2024 12:37

Araç en sonunda motor arızası verdi ve çekici ile araç servise gitti. Külbütör kapağı arızası varmış. 2 haftalık bir bekleme sonunda kapak değişti ve ses gitti. Arıza sebebini bulmaları yarım saatlerini almadı. Halbuki ilk gittiğim zaman bilgisayara takılıp arıza tespiti yapılmış olsa idi bunca eziyet çekmemiş olacaktım. Servis il merkezinde olduğu için 400km ye yakın yol yapmış oldum git geller ile.

Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
07 Ağustos 2023 20:11
Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Peugeot 508'de Tavan Arızası Ve Çözüm Bekleyişi

Eyyup
02 Temmuz 10:55
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer Servis Aracı Mı? Bir Kere Daha Düşün!

Yasin
25 Eylül 2023 11:21
Serkan sonuçtan memnun değil

Peugeot 2008 Kronik Problem

Serkan
28 Eylül 2023 11:07
Peugeot 2008 Kronik Problem
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 Cam Tavan Ve Triger Sorunları Çözümsüz Kaldı

Furkan