Sunullah sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 308 Yedek Parça

10 Temmuz 2024 09:28

15 Mayıs 2024 tarihinde Peugeot 308 aracıma park halindeyken çarpılmıştır. 16 Mayıs 2024 tarihinde ise aracımı Ankara göral Peugeot servisine bıraktım.
Gerekli incelemeler yapıldığında kaportada oluşan birkaç sorun giderildikten sonra aracın direksiyon kutusunun arızalı olduğu ve yedek parçayla Fransa'dan temin edilerek değiştirilmesi gerektiği söylendi. Tabii bu bana söyleninceye kadar 17 gün süre geçti ve ben 15 günlük ikame aracımı kullanıp 2 Haziran 2024'te geri teslim ettim. Daha sonra ara ara Peugeot göral arayarak aracımın durumu hakkında bilgi aldığımda yedek parçanın ellerine ulaşmadığı bilgisi tarafıma geri verildi. 28 Haziran tarihine kadar bu süreç böyle devam etti. 28 Haziran'da Ankara'ya kendim giderek yetkili servisle 100 yüze görüştüğümde yedek parçanın kendilerine ulaşmadığını kendilerine ulaştığında ise yapılıp aracın tarafıma teslim edileceği söylendi. Kendilerine yedek parçanın gelmediğini sorunun kendilerinden olmadığını söylediler. Müşteri ilişkileri ile görüştüğümde Peugeot Türkiye müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini mağduriyetimi bildirmem gerektiğini söylediler. Aynı gün Peugeot Türkiye müşteri hizmetlerine ile görüştüğümde bir dosya oluşturularak konuyla ilgili 1 Temmuz pazartesi günü tarafıma geri dönüş yapılacağı söylendi geri dönüş yapıldığında ise parçanın yeniden üretileceğini söyleyerek bu sürecin biraz uzayabileceğini söylediler. Ben de aracımın bana teslim edilinceye kadar Peugeot'nun bana bir ikame araç sağlamasını talep ettim. Onlar ise bunu görüşerek 8 Temmuz'da geri arayıp bana bilgi verileceğini söylediler. 8 Temmuz'da Peugeot tarafından aranarak aracımın durumu hakkında herhangi bir gelişme olmadığını söylemek için tekrar geri arandım. İkame araç noktasında da bir gelişme olup olmadığı hakkında bilgi almak istediğimde de yönetimin bu konuyu konuşup bana tekrar geri dönüş yapılacağını söylendi. Yani hiçbir şey yokken arandım hiçbir gelişme olmadı bana söylendi boşu boşuna aranmış oldum ve problemim hakkında bir çözüm üretemediler. Bugün 10 Temmuz 2024 ben aracımı Peugeot servisini teslim edeli 56 gün oldu ve herhangi bir gelişme yaşanmadı. Bu süre zarfında ise kaskonun bana sağladığı 15 gün ikame aracın dışındaki sürede araçsız kaldım. Geçen süre içinde kurban Bayramı'nda kendi ailemi ve eşimin ailesini ziyarete gidemedim. Yine bu süre zarfında küçük kızımın takip edilmesi gereken bir rahatsızlığı olması ve bulunduğum yerde tedavisinin olmaması sebebiyle bir üniversite Hastanesi'ne ulaşmada sıkıntılar yaşadım.

13 Temmuz 2024 12:54

12 Temmuz Peugeot’dan aranarak ikame araç talebinin olumlu sonuçlandığı söylendi bugün Ankara göral Peugeot yetkili servisinden yedek aracı teslim aldım

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Uzun Süren Onarım Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

Kemal