Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Petlas İmperium Lastik Basınç Sorunu

28 Ağustos 2024 18:40

Üç gün önce aldığım Petlas imperium lastikler hava kaçırıyor ve sürekli aracın basınç sensörü ikaz veriyor. Her istasyonda durup havaları kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bu tam bir işkenceye dönüştü. Üstelikte içeriye çok ses veriyor. Eski lastiklerimi arıyorum. Umarım geri dönüş sağlarlar.

06 Ekim 2024 07:49

Petlas üretim hatasını kabul etmiyor. Petlas bayinden 4 adet lastik aldım. Çarşambadan Samsun'a giderken aynı gün ön sol lastik basınç harası verdi ve üç istasyonda hava kontrolü yaptım tekrar sıfırladım. Herhalde sibop ya da jantlarda hata var diye düşündüm. Biraz bekleyeyim sensör ve jantları kontrol edeyim dedim. Sensör ve jantlarda sibop da hata oluşmadığını tespit ettirdim. Her gün havayı kontrol edip resetleme rağmen ön sol tekerin görünmeyecek bir delikten hava kaçırdığımı tespit ettik. Ve ben direk lastik aldığım Çarşamba Apaydın Petlas bayine gittim. Onların huzurunda lastik çıkarıldı ve dıştan hiçbir darbe izi olmamasına rağmen içten3 santim yarılma olduğunu gördük. Teste gitti geldi hiçbir teknik açıklama olmadan red cevabı geldi. Ben bu aracı havasız kullanmadım. Ön tekere o şekilde dıştan darbe olsa kaza yapardım ki öyle bir şey olmadı. Diyeceğim o ki Petlas alırken bir değil bin kere düşün derim

1728189951603.img-1104.jpg
1728189948291.img-1102.jpg
06 Ekim 2024 07:47

Petlas üretim hatasını kabul etmiyor. Petlas bayinden 4 adet lastik aldım. Çarşambadan Samsun'a giderken aynı gün ön sol lastik basınç harası verdi ve üç istasyonda hava kontrolü yaptım tekrar sıfırladım. Herhalde sibop ya da jantlarda hata var diye düşündüm. Biraz bekleyeyim sensör ve jantları kontrol edeyim dedim. Sensör ve jantlarda sibop da hata oluşmadığını tespit ettirdim. Her gün havayı kontrol edip resetleme rağmen ön sol tekerin görünmeyecek bir delikten hava kaçırdığımı tespit ettik. Ve ben direk lastik aldığım Çarşamba Apaydın Petlas bayine gittim. Onların huzurunda lastik çıkarıldı ve dıştan hiçbir darbe izi olmamasına rağmen içten3 santim yarılma olduğunu gördük. Teste gitti geldi hiçbir teknik açıklama olmadan red cevabı geldi. Ben bu aracı havasız kullanmadım. Ön tekere o şekilde dıştan darbe olsa kaza yapardım ki öyle bir şey olmadı. Diyeceğim o ki Petlas alırken bir değil bin kere düşünün.

22 Eylül 2024 19:11

Petlas Lastik aldığım gün patlak çıktı. Aldığım bayiye götürdüm. Bunu dedi test merkezine göndereceğiz. Lastik gitti iki haftada geri geldi red edilmiş olarak. Bir lastik dıştan hiçbir darbe içten 3 cm açılmış ise bu nasıl kullanıcı hatası oluyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Tek yol kaldı Tüketici haklarımı kullanmak. Bilirkişi yorumlarını bekliyorum. Petlas ben bir lastik ile batmam ama...

06 Eylül 2024 00:25

Petlas imperium pt515 lastik aldım aldığım gün hava kaçırmaya başladı. 70 km de sürekli hava basıncı uyarı aldım. Havasını tamamladım tekrar aynı sorun devam retti. İlk gün de bunu yapması beni rahatsız etti. Sonra şikayette bulundum. Petlasta yetkili olan bir görevli aradı şunu şunu yap dedi yaptım ve tekrar bir hafta sonra lastikçiye uğradım hava eksilmiş dedi biraz daha detaylı kontrolden sonra sıfır lastiğin iğne ucu kadar yanağından hava kaçırdığını tespit etti. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

1725571448689.img-1102.jpg
29 Ağustos 2024 10:41 (Şikayetten 16 saat sonra)

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2025 13:03

10 Ekim 2023 11:55
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2025 14:37
Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

01 Ekim 2023 22:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 00:11
Petlas Imperium 4 Mevsim Lastiklerinde Sorun