Peros Ürünleri Alerji Yapıyor

Sedat
13 Nisan 2024 23:41

İlk defa Peros deterjan ve yumuşatıcı aldık, 2 aydan beri kullanıyoruz. Ayak bileklerimizde, dizlerimizde ve karın bölgesinde şiddetli kaşıntı ile kızarıklık ve döküntüler meydana geldi. Yorumları okuduktan sonra kullanmayı bıraktık ve 2 gündür başka bir deterjan kullanıyoruz. Aile olarak hepimizde kaşıntı problemi yaşamaktayız. Bu firma neden önlem almıyor ve içerik olarak neden denetlenmiyor? Kaşıntı o kadar şiddetli ki, kaşıntıdan yara oluşmaya başladı.

Yasemin
Yasemin

Ben alerjim olduğu için sadece giymediğim eşyaları normal deterjanla yıkıyorum. (Çarşaf, Kilim) 2 aydır burnumda yaralar çıkmaya başladı bir türlü ne olduğunu bulamıyordum doktora bile gittim. Her çamaşır yıkadığımda önce burnum kuruyor sonra günlerce nefes alamıyorum ve burnumda yara çıkıyor. Aylardır neler yaşıyorum meğer buymuş.

Hülya
Hülya

Merhaba bizim de aylardır bitmeyen ailecek bir kaşıntımız var doktorluk bir sorun değil doktorları da gittik şimdi evde her şeyi değerlendiriyoruz biz de Peros kullanıyoruz acaba deterjandan mı diye şüpheli Hanım şimdi yorumunuzu gördüm şimdi deterjanı bıraktıktan sonra kaşıntınız geçti mi acaba

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
23 Ocak 2024 07:53

Talia
17 Ekim 2023 17:15
Cevat sonuçtan hiç memnun değil

Peros Deterjan Vücudumda Kaşıntı Yapıyor

Cevat