Ali sonuçtan hiç memnun değil

Chivas Regal Şişesinde Gizemli Cisim Şoku

Chivas Regal Şişesinde Gizemli Cisim Şoku
19 Kasım 2024 18:42

İyi günler, Gaziantep İli Şahinbey ilçesi Ordu Caddesi'nde büfe işletmekteyim. Pernord Ricard'a bağlı Gaziantep'te alkol toptancılığı yapan Güzel İnşaat Ltd. Şti. adlı firma, iş yerimize Chivas Regal marka ürün getirdi. Gelen ürünün içinde, şişeye yapışmış vaziyette beyaz, ne olduğu belli olmayan bir cisim vardı. Firmayla görüştüğümde, ürünü geri verin, değiştirelim dediler. Eğer bu ürünü görmeyip müşteriye satışını gerçekleştirseydim, alan müşteri yasal olarak beni mahkemeye verebilirdi. Çünkü ürünün içindeki cismin ne olduğu belirsiz; belki de insan sağlığına zararlı bir maddedir, bilemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti ile görüştüm, beni ilimdeki İl Tarım Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Fatura ve ürün ile gittim, ürün incelendi, içindeki cismin ne olduğu bilinmiyor. Firma ile tekrar irtibata geçtim, firma benimle alay edercesine iade alalım dedi. Ya ben bunu görmeyip müşterime satsaydım, o da görmeyip içse başına bir iş gelse, bu ağır sorumluluğun altından nasıl kalkılacaktı? Bunu görüp benim iş yerimi şikayet etse, ruhsatıma zarar veya iş yerimin ismine zarar verici paylaşımlar yapsaydı, ekmeğimden olurdum. Firma hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Sonuçta bu alkol ürününün içindeki maddenin insana ne tür zarar vereceği bilinmiyor. Firmanın da bunu üstlenmesini, gereği ne ise yapmasını bekliyorum. Yoksa hukuki işlemlere başvuracağım.

06 Ocak 2024 12:36
Canan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 16:17

07 Mayıs 2025 08:26