Taha sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 14:48

Öncelikle şunu belirteyim, 35 yıllık boyacıyım. Tepeüstü Boyarium nalburdan aldığımız Permolit süper tavan boyaları gri renk çıktı. Şimdi Şile'ye getirdik. Bir de geri götürüp iade mi yapalım, onu düşünüyoruz. Hadi iade yaptık. Desen 5 tane elemanın yarım gün yevmiyesini kim ödeyecek? Gerçekten yazıklar olsun, bir daha Permolit almayacağım. Daha önce belki 1000 tane almışımdır, rezil olduk. Müşteriye bir de ben önermiştim, adam ne güzel gidip Marshall alacaktı.

05 Ağustos 2024 11:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Ağustos 2024 17:33

Yazdığım Şikayetten sonra Permolit Boya'dan Burcu Hanım tarafından arandım ve gerçekten konu hakkında çok üzgün olduklarını ve bize yardımcı olacaklarını belirttiler gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum çok sağ olsunlar

15 Şubat 2025 22:09

Benimle permolit adına iletişime geçip zarar tazmini yapacaklarını söyleyip tatlı dille konuşup bu yanıtı yazdırdılar ama sonra ne arayan ne de soran oldu Permolit almayın aldırmayın. Yaşasın Filli Boya süper tavan veya nippon paint a+ tavan boyası alabilirsiniz 30 yıllık boyacıyım ayrıca 2 yıldır mutteahhitim önerilerim bu şekilde ama permolit almayın

Beklenmedik Renk Sürprizi: Mahlep Rengi Hayal Kırıklığı

18 Şubat 2025 21:56
Beklenmedik Renk Sürprizi: Mahlep Rengi Hayal Kırıklığı

Marshall Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet!

19 Şubat 2025 15:10
Marshall Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet!
Güliz sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2025 20:32
"B**** Akman hanımefendi gerçekten çok ilgilendi. Çok, çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar hiçbir firmada bu kadar ilgilenen bir temsilci görmemiştim. Olayın tüm sürecinde defalarca arayarak ilgilendi. Ayrıca Bulunduğum bölge müdürlüğü ile de görüşmemi sağladı. Boyada ki problem tamamen satış yapan bayinin hatası çıktı. Bayi başka bir firmanın boyasını kullanmış bazda. Bu kadar ilgilenilip, bayi ile de görüşmeler sonucunda bayi de itiraf etti, başka bir firmanın boyası ile baz karışımı yaptığını. Ayrıca bölge satış temsilcisi E**** Ç**** Bey'e de sonsuz teşekkürler."
Ceylan sonucu yetersiz buldu

21 Mayıs 2024 12:36