Perdeliçe ( _perdelice_) Adresinden Aldığımız Ürünler Gelmedi

21 Eylül 2024 14:04

B**** e**** ibni sina Mahallesi 400 numaralı cadde no 78 b Nizip Gaziantep
vergi dairesi su borcu vergi dairesi t. C. Kimlik no ***156 922 08
yukarıda ticari unvanı kayıtlı olan esnaftan eşim Instagram üzerinden (perdelice) adresine tül fon ve aksesuar siparişi oluşturmuş. Kapıda ödeme şartı ile 1 770 TL ödemeli anlaşmış.

21 Ağustos 2024 'de PTT Kargo aracılığıyla kargomuzu teslim almış bulunmaktayız. Yalnız paketin içini kontrol ettiğimizde ölçüler verdiğimizi ölçütlerden uzun gelmesi ve aksesuarları eksik gelmesi nedeniyle konuyu satıcıyla görüşüp bize yapılan hatadan dolayı özür dilediklerini kargo iade numarası göndererek elimdeki ürünleri 106 TL kargo bedeli ödeyerek başkent OSB PTT şubesinden kargoyu geri gönderdim. Gönderirken benden istedikleri eksik gelen ürünleri ve şikayetlerinizi bir kağıda yazıp bize gönderin mağduriyetinizi gidereceklerini söylediler.

29 Ağustos perşembe günü ürünlerin tekrar kargoya verildiğini PTT Kargo numarası ile bana mesaj geldi ürünler 31 Ağustos'ta elime ulaştı yalnız ilk kargonun aksine sadece 2 adet fon gönderip bir daha karşımda muhatap alacağım bir kişiyle görüşemedim bu iş yerinden doğan mağduriyetimin giderilmesini arz ederim. Elimde e arşiv fatura ve kargo pusulaları sayfaya ekliyorum.

Yanıltıcı Kargo Süreci Ve İade Sorunu

24 Aralık 2024 16:58
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 19:34
Perdecin_benim Firma İade Kodu Göndermediği İçin Mağdur Durumdayım!

11 Temmuz 2023 19:32
Elif sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 15:47
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 12:20
Best Tekstil Ödemeyeceksiniz Demesine Rağmen Kargo Ücreti Ödetmesi