Pera Mutfak Ürünleri Pera Marka Diye Satın Aldığım Ocak Başka Bir Markaya Ait Çıktı!

17 Temmuz 2024 15:44

2 yıl kadar önce yeni taşındığım evime Pera markasına ait olduğunu düşündüğüm ankastre set satın almıştım. Ancak geçen 2 yılın sonunda bana satılan ocağın Pera değil başka bir markaya ait olduğunu öğrendim. Aslında Alveus marka olan ocağı yazının üzerini kapatacak şekilde metal sac ile kapatıp üzerine pera yazılmıştı. Ocağı sildikçe zamanla haliyle önce sacın üzerindeki pera yazısı ardından sacın kendisi ocaktan ayrıldı. Satın aldığım firmayı aradığımda pera müşteri hizmetlerine yönlendirildim. Pera müşteri hizmetleri ise dalga geçer gibi Alveus 'un aslında ocak camını üreten marka olduğunu söyleyerek işin içinden çıkmaya çalıştı ancak basit bir Google araştırması ile durumun bu değil Alveus'un da başka bir ankastre beyaz eşya üreticisi olduğunu ortaya çıktı. Hakkımı nereye soracağımı şaşırdım gerçekten.

18 Temmuz 2024 14:02

Berkay
15 Ocak 2025 15:25
Alveus Ankastre Set Patlaması Ve Servis İletişimsizliği
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
28 Eylül 2023 08:08

Aslı
20 Nisan 2024 17:30
Alveus Ankastre Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Beklentiler
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Alveus Alpina Ankastre Set: Sürekli Arızalanan Çakmak Ve Yetersiz Servis Hizmeti

23 Ocak 2025 23:48