Pendik İkbal Koleji İkbal Kolejinde Yavru Kedileri Attılar Ve Yerlerini Söylemiyorlar

23 Şubat 2024 15:33

Pendik'te Özel İlkbal Koleji'nin arkasında beslediğim yeni doğum yapmış kediyi ve yavrularını beslemekteyim. 22 Şubat 2024 Perşembe günü, bir haftalık yavruların okuldaki müdür ve okulun güvenlik görevlileri tarafından dışarı atıldığını öğrendim. Okulu aradığımda, müdür tarafından ters bir şekilde karşılandım ve kediler hakkında bilgi almak istediğimde herhangi bir bilgi verilmedi. Yavru kedilerin nereye atıldığı konusunda bilgi alamıyorum. Durumu öğrenip yavruları geri alabilmek için çabalıyorum. Anne kedi yavrularını emziremediği için vücudu şişmiş ve ateşlenmiştir. Okulun ana merkezini arayarak durumu bildirdim ve gereğinin yapılmasını talep ettim. Geri dönüş yapılacağı söylendi ancak herhangi bir dönüş alamadım. Kedileri çöpe attıklarını ve bu yüzden yerlerini söylemek istemediklerini düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:24
Yanlış Tedavi Sonucu Kedimin Ölümü
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Karşıyakam Anaokulları (Bostanlı Şubesi) İlgisizliği

04 Haziran 2024 19:41
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hepad Hayvan Barınağındaki Agresif, Akıllara Zarar Tutumları!

Özlem
25 Kasım 2023 21:17

Yeşil Pati Veteriner Kliniği Çiğli Yeşil Patim Veteriner Kliniği'nde Hayvanı Ölüme Terk Ettiler!

01 Ağustos 2023 16:15