Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Çekildim Sonucu Çıkmadı

04 Mart 2024 11:37

01/02/2024 tarihinde Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi başıbüyük profesör asaf ataseven ek hizmet binasında MR çekildim tam 1 aydır MR sonucu çıkmadı ve bununla ilgili bilgi alamıyorum MR sonucumun bir an önce çıkmasını talep ediyorum.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Raporumun Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği!

06 Ağustos 2025 11:42
pendik-egitim-ve-arastirma-hastanesi-mr-raporumun-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.jpg

12 Ocak 2024 19:07
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Sonuçlarının Gecikmesi Hakkında Şikayet

MR Sonucum 1 Aydır Çıkmadı Hastaneye Ulaşamıyorum

31 Temmuz 2025 07:22
mr-sonucum-1-aydir-cikmadi-hastaneye-ulasamiyorum-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 33 Gündür MR Sonucu Bekleyişim Ve Yaşadığım Mağduriyet

08 Ocak 2024 17:02

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Raporu Çıkmaması

02 Şubat 2024 12:08