Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Enstitüsü Mağdur Etti

15 Eylül 2023 10:14

Marmara Üniversitesi kampüsü gastroenteroloji enstitüsü tarafından 29 Ağustos tarihinde arandım. 6 aya yakındır fibroscan çekimi için aylarca randevu için bekledim. Arandığım zaman eylül'ün 14'üne saat 14:00'a bana telefondan randevu bilgisi verildi.

Ben bugün o saatten önce randevu yerimdeydim. Öncelikle beni aramadıklarını, randevu defterinde görünmediğimi, bir karışıklık olduğunu, ayrıca makinenin arızalı olup 2 gündür çalışmadığını söylediler ve suçlarını benim üstüme yıkmaya çalıştılar.

Geçen senenin eylül ayındaki hastaları daha yeni almaya başladıklarını ve daha önümde 1000 tane hasta olduğunu ve tekrar randevu oluşturulamayacağını söyledi. Yani sonuç olarak bu yarı devlet yarı üniversite hastaneleri hastalarla ne zaman ilgilenecek?

Ben siroz hastalığıyla uğraşıyorum, sadece bu hastanede çekildiğini söylediler. O kadar hastaneler varken koskoca İstanbul'da neden sadece iki hastanede fibroscan çekimi yapılabiliyor? Yani bizleri ölüme mi terk ediyorsunuz? Bu hastaneden ve gastroenteroloji sekreteri s** hanımdan şikayetçiyim.

Yanlış Fibroscan Sonucu Nedeniyle Yaşanan Stres Ve Mağduriyet

27 Haziran 2025 11:40